Zoeken


Heropening Dorpsgebouw Vriendenkring Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 februari 2019 01:08

LEUTH Na een woord van welkom vrijdag 1 februari en met een korte toelichting over de renovatie van afgelopen maanden door voorzitter beheerstichting Triangel René van Zutphen, heeft burgemeesters Slinkman na zijn toespraak samen met schutterskoningin Mandy Neienhuijsen en prins Fabian van Cv “De Sokkennummers” het schuttersgebouw “De Vriendenkring” officieel heropend, dit gebeurde door het openen van het podiumgordijn. De gasten waren ditmaal verzameld op het podium en kregen zo een eerste blik op de geheel gerenoveerde zaal waarbij de bar verplaatst is naar de zijkant waardoor er twee zalen bediend kunnen worden, ook keuken en  garderobe zijn opnieuw ingericht.

Het programma omvatte optredens van de dansgarde Sokkenumers, Vox Virorum, Les Allouettes en DES (Dwaas) tussen door draaide  DJ Mike.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...