Zoeken


Heropening Dorpsgebouw Vriendenkring Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 02 februari 2019 01:08

LEUTH Na een woord van welkom vrijdag 1 februari en met een korte toelichting over de renovatie van afgelopen maanden door voorzitter beheerstichting Triangel René van Zutphen, heeft burgemeesters Slinkman na zijn toespraak samen met schutterskoningin Mandy Neienhuijsen en prins Fabian van Cv “De Sokkennummers” het schuttersgebouw “De Vriendenkring” officieel heropend, dit gebeurde door het openen van het podiumgordijn. De gasten waren ditmaal verzameld op het podium en kregen zo een eerste blik op de geheel gerenoveerde zaal waarbij de bar verplaatst is naar de zijkant waardoor er twee zalen bediend kunnen worden, ook keuken en  garderobe zijn opnieuw ingericht.

Het programma omvatte optredens van de dansgarde Sokkenumers, Vox Virorum, Les Allouettes en DES (Dwaas) tussen door draaide  DJ Mike.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE