Zoeken


Receptie prins Erwin de Zelfverzekerde CV De Deurzakker PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 21 januari 2019 08:17

Ooij – Erwin Basten (43) is zaterdagavond 19 januari tijdens de pronkzitting in dorpshuis “De Sprong” door carnavalsvereniging. “De Deurzakkers” als prins Erwin de Zelfverzekerde gepresen -teerd, hij is hiermee de 49ste Prins van de Deurzakkers met aan zijn zijde Jolanda van der Krabbe en Nicolle Arst als hofdames geassisteerd door adjudanten Jos Bruck, Bram Koks en Jurgen Schuurman met Friso van der Meulen als president. Hij  volgt hiermee prins Jur de Gedestilleerde op. Om de nieuwe Prins te feliciteren was er een dag later een receptie, deze werd druk bezocht door diverse plaatselijke verenigingen,  inwoners en carnavalsverenigingen uit het He-La-Ho (Het laag en Hoog) evenals CV. De Dwarsiliggers uit Malden,uit het Duitse Kranenburg CV. "Krunekroane" met Prinz Peter "der Praktische" met dansgarde “die Funkenmariechen” waarmee hij een prachtige show opvoerde. Tijdens de receptie werd door de prins Edwin samen met de oud Prins Jur de foto van prins Jur bij gehangen i/d eregalerij van oud prinsen. Ook was er een optreden van de eigen toppers, solodanseresen Eva en Britt.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op.  


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE