Zoeken


Receptie prins Erwin de Zelfverzekerde CV De Deurzakker PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 21 januari 2019 08:17

Ooij – Erwin Basten (43) is zaterdagavond 19 januari tijdens de pronkzitting in dorpshuis “De Sprong” door carnavalsvereniging. “De Deurzakkers” als prins Erwin de Zelfverzekerde gepresen -teerd, hij is hiermee de 49ste Prins van de Deurzakkers met aan zijn zijde Jolanda van der Krabbe en Nicolle Arst als hofdames geassisteerd door adjudanten Jos Bruck, Bram Koks en Jurgen Schuurman met Friso van der Meulen als president. Hij  volgt hiermee prins Jur de Gedestilleerde op. Om de nieuwe Prins te feliciteren was er een dag later een receptie, deze werd druk bezocht door diverse plaatselijke verenigingen,  inwoners en carnavalsverenigingen uit het He-La-Ho (Het laag en Hoog) evenals CV. De Dwarsiliggers uit Malden,uit het Duitse Kranenburg CV. "Krunekroane" met Prinz Peter "der Praktische" met dansgarde “die Funkenmariechen” waarmee hij een prachtige show opvoerde. Tijdens de receptie werd door de prins Edwin samen met de oud Prins Jur de foto van prins Jur bij gehangen i/d eregalerij van oud prinsen. Ook was er een optreden van de eigen toppers, solodanseresen Eva en Britt.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op.  


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...