Zoeken


Receptie Prins Marco CV De Berggeiten PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 20 januari 2019 09:12

BERG EN DAL – Vrijdagavond 18 februari werd in dorpshuis Kerstendal de Prinsen receptie gehouden voor prins Marco de 1e van CV De Berggeiten Naast carnavals verenigingen uit het Hoog en Laag en Heumen waren er ook vertegenwoordigers van  andere verenigingen en inwoners uit Berg en Dal  aanwezig, wethouder Sylvia Fleuren was namens de gemeente Berg en Dal aanwezig. Prins Marco hing de foto van zijn voorganger prins Stijn de Eerste op in de galerij van oud-prinsen, terwijl die de taak van zijn opvolger deze avond op zich nam als Hofnar/Joker. Voor de  Berggeiten is het dit jaar een jubileumjaar en vieren het 55 jarig bestaan.

Foto,s: © Peter Hendriks of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE