Zoeken


Receptie Prins Marco CV De Berggeiten PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 20 januari 2019 09:12

BERG EN DAL – Vrijdagavond 18 februari werd in dorpshuis Kerstendal de Prinsen receptie gehouden voor prins Marco de 1e van CV De Berggeiten Naast carnavals verenigingen uit het Hoog en Laag en Heumen waren er ook vertegenwoordigers van  andere verenigingen en inwoners uit Berg en Dal  aanwezig, wethouder Sylvia Fleuren was namens de gemeente Berg en Dal aanwezig. Prins Marco hing de foto van zijn voorganger prins Stijn de Eerste op in de galerij van oud-prinsen, terwijl die de taak van zijn opvolger deze avond op zich nam als Hofnar/Joker. Voor de  Berggeiten is het dit jaar een jubileumjaar en vieren het 55 jarig bestaan.

Foto,s: © Peter Hendriks of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...