Zoeken


Dolle Mukke winnaars Schlager-Festival Millingen. PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 13 januari 2019 12:32

MILLINGEN – Zaterdag 11januari hebben de Dolle Mukke het Schlager-Festival in het “Millings-Centrum” gewonnen. Dit festival werd voor de 29e keer door “CV De Deurdouwers” georganiseerd. Na loting mocht Fred  Theunissen het festival openen, gevolgd door de winnaars van 2018, “De Verraptzakte-Boys.” met het winnende lied van vorig jaar. Hierna traden de negen andere zangers of groepen op voor een gooi naar de titel van beste schlager. Ondersteund werden de artiesten, die niet alleen uit Millingen kwamen, maar ook uit omliggende plaatsen en ondersteund werden door de bekende zanger en producer Nijmegenaar Tom Meuwese, die hen op eigen of bestaande met tekst bewerkte werken van een bestaande Schlager. De jury werd gevormd door de cv. prinsen(ses) uit de gemeente Berg en Dal. Barry van Heumen, geen onbekende in de carnavalswereld had zijn debuut en mocht de avond aan elkaar praten. De winnaars van de 1e en 2e prijs mogen automatisch meedoen aan het schlagerfestival in Groesbeek.

De uitslag was als volgt bestaande melodie:1e prijs 111 punten Dolle Mukke (Dolle Dagen) tevens de wisselprijs. Alt van Huus 79 punten (Ben trots om unne Gruusbeke) 2e prijs. Fred Theunissen 3e prijs. (Met jou in m’n arme)

De uitslag eigen melodie: De 1e prijs Apart Stelleke 100 punten (Hou je buffie effe vast). Verraptzakte-Boys 2e prijs 99 punten (Vadertje Tijd). Daldee 3e prijs 87 punten. (Hoe meer zielen, hoe meer vreugd).

De publieksprijs was voor Tiffany met Pak m’n Hand en de aanmoedigingsprijs van het Hotel Millings Centrum was voor Apart Stelleke.

Deelnemers waren, o.a. Alt v Huus, Koek Wousen, Tiffani, Bonij H, Verraptzakte Boys, Dolle Mukke, De Matties, Daldee, Apart Stelleke en Fred Theunissen. Foto’s: © Bert Roodbeen.  of op


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!