Zoeken


Dolle Mukke winnaars Schlager-Festival Millingen. PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 13 januari 2019 12:32

MILLINGEN – Zaterdag 11januari hebben de Dolle Mukke het Schlager-Festival in het “Millings-Centrum” gewonnen. Dit festival werd voor de 29e keer door “CV De Deurdouwers” georganiseerd. Na loting mocht Fred  Theunissen het festival openen, gevolgd door de winnaars van 2018, “De Verraptzakte-Boys.” met het winnende lied van vorig jaar. Hierna traden de negen andere zangers of groepen op voor een gooi naar de titel van beste schlager. Ondersteund werden de artiesten, die niet alleen uit Millingen kwamen, maar ook uit omliggende plaatsen en ondersteund werden door de bekende zanger en producer Nijmegenaar Tom Meuwese, die hen op eigen of bestaande met tekst bewerkte werken van een bestaande Schlager. De jury werd gevormd door de cv. prinsen(ses) uit de gemeente Berg en Dal. Barry van Heumen, geen onbekende in de carnavalswereld had zijn debuut en mocht de avond aan elkaar praten. De winnaars van de 1e en 2e prijs mogen automatisch meedoen aan het schlagerfestival in Groesbeek.

De uitslag was als volgt bestaande melodie:1e prijs 111 punten Dolle Mukke (Dolle Dagen) tevens de wisselprijs. Alt van Huus 79 punten (Ben trots om unne Gruusbeke) 2e prijs. Fred Theunissen 3e prijs. (Met jou in m’n arme)

De uitslag eigen melodie: De 1e prijs Apart Stelleke 100 punten (Hou je buffie effe vast). Verraptzakte-Boys 2e prijs 99 punten (Vadertje Tijd). Daldee 3e prijs 87 punten. (Hoe meer zielen, hoe meer vreugd).

De publieksprijs was voor Tiffany met Pak m’n Hand en de aanmoedigingsprijs van het Hotel Millings Centrum was voor Apart Stelleke.

Deelnemers waren, o.a. Alt v Huus, Koek Wousen, Tiffani, Bonij H, Verraptzakte Boys, Dolle Mukke, De Matties, Daldee, Apart Stelleke en Fred Theunissen. Foto’s: © Bert Roodbeen.  of op


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting