Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor Herman Haan uit Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 07 januari 2019 01:30

LEUTH Zondagmiddag 6 januari heeft burgemeester Mark Slinkman tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging VVLK het eerste Koninklijke Lintje 2019 in de gemeente Berg en Dal uitgereikt aan de heer H.J.W. (Herman) Haan (85) uit Leuth. De heer Haan is benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau.

De heer Haan kreeg deze onderscheiding omdat hij 50 jaar verzorger is bij voetbalvereniging VVLK. Daarnaast is hij vanaf 1957 vrijwilliger bij, en 20 jaar bestuurslid van EHBO-vereniging St. Remigius Leuth.

Muziekvereniging DES bracht een serenade voor gedecoreerde. Naast deze uitreiking werden er elf jubilarissen gehuldigd voor een langdurig lidmaatschap.

Dit waren: -60 jaar lid. Eef Sack.-50 jaar lid. Wim Arts-40 jaar lid. Oscam Camschuur, Haan Brugman, Ronnie Verheijen, Gerry Keukens, Willy Subbers, * Maarten Rutten.-25 jaar lid. *Frank Hoenselaar, Roy Langen en Dennis Dengerink. * Wegens ziekte of anderszins niet aanwezig.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


 

Flits

Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...
 
Tentoonstelling in huismuseum De kleineheiligegeest verlengt

GROESBEEK - Tentoonstelling in huismuseum De Kleineheiligegeest in Groesbeek verlengt tot 2 februari. Van Ruysdaelweg 37  6562 XD Groesbeek. Voor een bezoek even bellen op 024-6636755. www.dekleineheiligegeest.nl


 
De Rookvrije generatie

GROESBEEK - Om kinderen te beschermen tegen sigarettenrook wil een meerderheid (52%, 2017) van de Nederlanders zich inzetten om plekken waar veel kinderen komen rookvrij te maken. Dat blijkt uit

Lees meer...
 
KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op