Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor Herman Haan uit Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 07 januari 2019 01:30

LEUTH Zondagmiddag 6 januari heeft burgemeester Mark Slinkman tijdens de nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging VVLK het eerste Koninklijke Lintje 2019 in de gemeente Berg en Dal uitgereikt aan de heer H.J.W. (Herman) Haan (85) uit Leuth. De heer Haan is benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau.

De heer Haan kreeg deze onderscheiding omdat hij 50 jaar verzorger is bij voetbalvereniging VVLK. Daarnaast is hij vanaf 1957 vrijwilliger bij, en 20 jaar bestuurslid van EHBO-vereniging St. Remigius Leuth.

Muziekvereniging DES bracht een serenade voor gedecoreerde. Naast deze uitreiking werden er elf jubilarissen gehuldigd voor een langdurig lidmaatschap.

Dit waren: -60 jaar lid. Eef Sack.-50 jaar lid. Wim Arts-40 jaar lid. Oscam Camschuur, Haan Brugman, Ronnie Verheijen, Gerry Keukens, Willy Subbers, * Maarten Rutten.-25 jaar lid. *Frank Hoenselaar, Roy Langen en Dennis Dengerink. * Wegens ziekte of anderszins niet aanwezig.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!