Zoeken


Nieuwjaarshondenduik Millingen a/d Rijn 2019 PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 05 januari 2019 22:47

MILLINGEN a/d RIJN – Voor de 14e keer werd zaterdag 5 januari de aan de Rijndijk bij Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort” de nieuwjaarshondenduik gehouden waar beheerders Erika Schmidt en Willy Claus weer alles uit de kast hadden getrokken om er voor de D.A.N. (Dieren-Ambulance-Nijmegen) die met twee wagens, waarvan één splinter nieuw met alle noodzakelijk materialen aan boord een succes van te maken. Al vorens het startsein te geven bedankte Willy Claus de uit Wijchen afkomstig Talysha van Maasdijk die na bijna 10 jaar er mee moest stoppen voor haar inzet. Met 25 geregistreerde aanmeldingen werd voor de eerste krib naast de veerstoep door de honden een duik in de Rijn genomen, hoewel niet alle honden even enthousiast waren. Na afloop stond er voor de honden een lekkere snack en voor de baasjes overheerlijke erwten en goulashsoep en broodjes worst klaar, dit alles voor een vrijwillige bijdrage voor de D.A.N.  die uiteraard ook nu weer indien nodig in actie zouden komen, dit was gelukkig niet geval.  De uiteindelijke opbrengst was € 411,83 mede door het lager aantal inschrijvingen was het met €143,72 een stuk minder dan in 2018. dit dank zij de inzet van Erika en Willy van Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort”.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


 

 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!