Zoeken


Nieuwjaarsinloop Kulturhus samenwerkende organisaties Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 05 januari 2019 19:57

BEEK - De Nieuwjaarinloop op 5 januari van de drie samenwerkende organisaties KBO Beek, Zonnebloem en Beheerstichting Kulturhus was wederom een wervelende middag, ons “huisorkest” De Spetters, speelde al nooit tevoren en dat zorgde direct voor een top stemming, na het kopje koffie of thee werd de dansvloer dan ook de plaats waar het zich afspeelde, de beste wensen werden overgebracht en er werd volop gezwierd, ook het lijndansen werd niet vergeten.

Aanwezigen uit bijna alle kernen van onze gemeente genoten van deze gratis middag van de organisatoren, waar ook een consumptie en diverse hapjes voorbij kwamen. Op deze middag werd dan ook weer echt duidelijk dat onze activiteiten, ter voorkoming van het isolement van senioren, nodig zijn en blijven, daar gaan wij dan ook voor, ook in 2019. Namens de samenwerkende organisaties, een gezond en liefdevol 2019. Gérard Tesser, vz. KBO Beek.

Foto’s: © René Hendriks. of op


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!