Zoeken


Drukke nieuwjaarsreceptie gemeente Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 05 januari 2019 00:30

GROESBEEK – Een grote opkomst donderdagavond 3 januari op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Berg en Dal in de Mallemolen, naast burgemeester Slinkman en de wethouders, waren er ook diverse raadsleden en diverse verenigingen, leden van politie en brandweer, mensen uit het bedrijfsleven en particulieren uit de hele gemeente aanwezig. Ook vertegenwoordigers van omliggend gemeente waren aanwezig.

Ditmaal had de burgemeester voor een ander opzet voor zijn nieuwjaarstoespraak gekozen. In een film presentatie zat de toespraak verwerkt met verrassende momenten.

Met verassende momenten erin. In de toespraak ging het onder andere over (brand)veiligheid, de economie en onze ondernemers, het Bevrijdingsmuseum, Market Garden, toerisme, zorgeloos en levensbestendig wonen voor jong en oud, (mantel)zorg en de Vriendenkring in Leuth. . De muziek werd verzorgd door Fanfare Wilhelmina uit Groesbeek. Voor het filmpje met de toespraak  kijk dan op het videokanaal van de gemeente www.vimeo.com/gemeentebergendal of klik HIER Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!