Zoeken


Kerstviering KBO Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 22 december 2018 23:58

BEEK - Vrijdag 21 december vierde de KBO Beek haar Kerstviering in  hotel’t Spijker, een geweldig aantal leden had de weg gevonden. Om 14.30 uur begon de de Eerwaarde Heer F. Bomers met de eucharistieviering waarbij hij geassisteerd werd door Gerard van der Pluijm, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice, het mannenkoor de Hofbrouwers zorgde dat de viering een waardig karakter kreeg, in zijn aansprekende preek ging hij in op de veranderingen in deze tijd.

Na de dienst ontvingen onze gasten een consumptie waarna het mannenkoor de Hofbrouwers voor ons nog enkele fraaie liederen ten gehore brachten, ook deze keer weer een hoogstaand gebeuren, waarvoor er veel dank, wat dan ook weer veel applaus opleverde. Met een voortreffelijke Kerst  broodmaaltijd waarbij begonnen werd met een heerlijk pasteitje, waarna eenieder weer volop van genoot van het uitgebreide buffet, eindigde deze viering. En  na een woord van dank, eindigde deze mooie middag en ook het KBO Beek jaar.

Nu lid worden van de KBO Beek en een heel kalender jaar lang alle activiteiten, educaties, uitstapjes en amusement meemaken kan voor € 20,=, waarom wachten!! Cadeau tip; geef een lidmaatschap van de KBO Beek !!!!Succes verzekerd.

Gérard Tesser, vz  KBO Beek. Een gezond, gelukkig liefdevol en 2019

Foto’s: © René Hendriks. of op


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting