Zoeken


Kerstviering KBO Beek PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 22 december 2018 23:58

BEEK - Vrijdag 21 december vierde de KBO Beek haar Kerstviering in  hotel’t Spijker, een geweldig aantal leden had de weg gevonden. Om 14.30 uur begon de de Eerwaarde Heer F. Bomers met de eucharistieviering waarbij hij geassisteerd werd door Gerard van der Pluijm, acoliet en Ria Hoogenkamp, lectrice, het mannenkoor de Hofbrouwers zorgde dat de viering een waardig karakter kreeg, in zijn aansprekende preek ging hij in op de veranderingen in deze tijd.

Na de dienst ontvingen onze gasten een consumptie waarna het mannenkoor de Hofbrouwers voor ons nog enkele fraaie liederen ten gehore brachten, ook deze keer weer een hoogstaand gebeuren, waarvoor er veel dank, wat dan ook weer veel applaus opleverde. Met een voortreffelijke Kerst  broodmaaltijd waarbij begonnen werd met een heerlijk pasteitje, waarna eenieder weer volop van genoot van het uitgebreide buffet, eindigde deze viering. En  na een woord van dank, eindigde deze mooie middag en ook het KBO Beek jaar.

Nu lid worden van de KBO Beek en een heel kalender jaar lang alle activiteiten, educaties, uitstapjes en amusement meemaken kan voor € 20,=, waarom wachten!! Cadeau tip; geef een lidmaatschap van de KBO Beek !!!!Succes verzekerd.

Gérard Tesser, vz  KBO Beek. Een gezond, gelukkig liefdevol en 2019

Foto’s: © René Hendriks. of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...