Zoeken


Koninklijke Onderscheidingen voor vrijwilligers Liesbeth Huisman-Arts en Theo Verriet van dorpshuis De Sprong Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 22 december 2018 20:50

OOIJ – Loco - burgemeester Annelies Visser heeft op zaterdagmiddag 22 december tijdensde personeelskerstbijeenkomst van dorpshuis De Sprong twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Mevrouw E.G.M. (Liesbeth) Huisman-Arts en  De heer T.G.M. (Theo) Verriet..

Mevrouw E.G.M. (Liesbeth) Huisman - Arts is sinds 1988 vrijwilliger bij en bestuurslid van Dorpshuis de Sprong. Vanaf 1991 is zij de penningmeester.  Daarnaast is zij vanaf 2007 vrijwilliger bij en voorzitter van de Gymnastiekvereniging  DOL (Door Oefening Lenig). Bovendien is mevrouw sinds 1978 als collectant actief voor de KWF Kankerbestrijding en was zij mantelzorgster. Mevrouw Huisman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer T.G.M. (Theo) Verriet is vanaf 2002 bestuurslid en sinds 2005 voorzitter van Dorpshuis de Sprong. Daarnaast verricht hij als vrijwilliger diverse kluswerkzaam heden in en rondom dit dorpshuis. Ook de heer Verriet is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!