Zoeken


Koninklijke Onderscheidingen voor vrijwilligers Liesbeth Huisman-Arts en Theo Verriet van dorpshuis De Sprong Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 22 december 2018 20:50

OOIJ – Loco - burgemeester Annelies Visser heeft op zaterdagmiddag 22 december tijdensde personeelskerstbijeenkomst van dorpshuis De Sprong twee Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt aan Mevrouw E.G.M. (Liesbeth) Huisman-Arts en  De heer T.G.M. (Theo) Verriet..

Mevrouw E.G.M. (Liesbeth) Huisman - Arts is sinds 1988 vrijwilliger bij en bestuurslid van Dorpshuis de Sprong. Vanaf 1991 is zij de penningmeester.  Daarnaast is zij vanaf 2007 vrijwilliger bij en voorzitter van de Gymnastiekvereniging  DOL (Door Oefening Lenig). Bovendien is mevrouw sinds 1978 als collectant actief voor de KWF Kankerbestrijding en was zij mantelzorgster. Mevrouw Huisman is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

De heer T.G.M. (Theo) Verriet is vanaf 2002 bestuurslid en sinds 2005 voorzitter van Dorpshuis de Sprong. Daarnaast verricht hij als vrijwilliger diverse kluswerkzaam heden in en rondom dit dorpshuis. Ook de heer Verriet is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op 


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting