Zoeken


SVO Ooij biljartcompetitie 2018 afgesloten PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 20 december 2018 21:26

OOIJ - Dinsdagavond 18 december werd in het SVO - clubhuis De Kempkes door de SVO- biljartclub de competitie 2018 afgesloten. Dit gebeurt al sinds de oprichting in december 2010 met een gezellige avond, waarbij een heerlijk door Spar Looijschelder verzorgt stamppot buffet op tafel werd gezet, met een overheerlijke toetje. Voor het bekend maken van de competitiewinnaars bedankte de in begin november aangetreden voorzitter Tini Huijbers enkele mensen met een presentje omdat zij het hele jaar het competitieverloop hadden bijgehouden. Ook bedankte hij de afgetreden voorzitter en secretaris Wim Vermeulen en Geert Reijnen voor de zeven jaar waar in ze leiding aan de club hadden gegeven...

Foto’s © Bert Roodbeen.of op

Vanaf 2019 loopt de nieuwe competitie van januari tot december, hierdoor kon de oude  niet geheel uitgespeeld worden, het bestuur reikte toch voor de beste drie een prijsje uit, aan Piet Vos 133.50, Ko Tissen 126.07 en Wim Vermeulen met 125.00 punten.

Competitie winnaars 2018 werden uiteindelijk:op de 3e plaats Harry Weijers 203.75 punten, Ton Corbeek 2e plaats met 205.24 punten en Tini Huijbers met 220.00 punten tevens voor het 2e jaar winnaar wisselprijs. De drie prijzen bestond uit een  enveloppe. Alle leden kregen een op de feestdagen gericht presentje, zij die niet aanwezig konden zijn krijgen het thuis bezorg.


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!