Zoeken


Naturalisatiebijeenkomst Gemeentehuis. Burgemeester verwelkomt nieuwe Nederlanders. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 17 december 2018 19:54

GROESBEEK - Maandagmorgen 17 december verwelkomde burgemeester Mark Slinkman veertien nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatiebijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis. Twaalf nieuwe inwoners hadden eerder dit jaar het Nederlanderschap verworven, twee kregen na het afleggen van de eed of belofte ook de verlening van het Nederlanderschap’ uitgereikt. De nieuwe Nederlanders kregen van de wethouders Irma van de Scheur en Annelies Visser een presentje uitgereikt. De 14 personen (7 mannen en 7 vrouwen) variërend in leeftijd van 18 tot 62 jaar en zijn afkomstig uit Schotland, Armenië, Iran, Nigeria, Peru, Irak, Brazilië, Syrië, Eritrea en Georgië, momenteel zijn ze woonachtig in Beek, Millingen a/d Rijn en Groesbeek. De burgemeester wenste een ieder een prachtige toekomst in de gemeente.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting