Zoeken


Naturalisatiebijeenkomst Gemeentehuis. Burgemeester verwelkomt nieuwe Nederlanders. PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 17 december 2018 19:54

GROESBEEK - Maandagmorgen 17 december verwelkomde burgemeester Mark Slinkman veertien nieuwe Nederlanders tijdens de naturalisatiebijeenkomst in de raadszaal van het gemeentehuis. Twaalf nieuwe inwoners hadden eerder dit jaar het Nederlanderschap verworven, twee kregen na het afleggen van de eed of belofte ook de verlening van het Nederlanderschap’ uitgereikt. De nieuwe Nederlanders kregen van de wethouders Irma van de Scheur en Annelies Visser een presentje uitgereikt. De 14 personen (7 mannen en 7 vrouwen) variërend in leeftijd van 18 tot 62 jaar en zijn afkomstig uit Schotland, Armenië, Iran, Nigeria, Peru, Irak, Brazilië, Syrië, Eritrea en Georgië, momenteel zijn ze woonachtig in Beek, Millingen a/d Rijn en Groesbeek. De burgemeester wenste een ieder een prachtige toekomst in de gemeente.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!