Zoeken


Debuut van 'waerme wien' op Winterfair Nederlands wijnbouwcentrum PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 16 december 2018 21:51

BREDEWEG – Het Nederlands wijnbouwcentrum organiseerde zaterdagmiddag 15 december een Winterfair, De 'waerme wien' van de Colonjes maakte er zijn debuut, ook kon er van andere wijn wintertoppers geproefd worden. Andere Groesbeekse wijnboeren stonden er met hun kraampjes. Er kon een kijkje genomen worden nemen in de wijnkelder of rond snuffelen bij de kraampjes met lokale producten met  allerlei moois van andere sociale instellingen.. Voor de inwendige mens was gezorgd met er uiteraard wijn, erwtensoep en Glühwein van de wijnmaker van de Colonjes. Ook de  Wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal bracht ook een bezoek aan de winterfair.

Foto’s © Bert Roodbeen.of op


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...