Zoeken


Debuut van 'waerme wien' op Winterfair Nederlands wijnbouwcentrum PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 16 december 2018 21:51

BREDEWEG – Het Nederlands wijnbouwcentrum organiseerde zaterdagmiddag 15 december een Winterfair, De 'waerme wien' van de Colonjes maakte er zijn debuut, ook kon er van andere wijn wintertoppers geproefd worden. Andere Groesbeekse wijnboeren stonden er met hun kraampjes. Er kon een kijkje genomen worden nemen in de wijnkelder of rond snuffelen bij de kraampjes met lokale producten met  allerlei moois van andere sociale instellingen.. Voor de inwendige mens was gezorgd met er uiteraard wijn, erwtensoep en Glühwein van de wijnmaker van de Colonjes. Ook de  Wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal bracht ook een bezoek aan de winterfair.

Foto’s © Bert Roodbeen.of op


 

Flits

Sjef Reichgelt te gast in Toen en Now bij Omroep Berg en Da

Zondag 30 juni om 13 uur is voor de tweede keer Sjef Reichgelt te gast in Toen en Now. Een uitzending was niet genoeg om over zijn rijke levenservaring te praten. U kunt dus luisteren naar het tweede deel, waarin veel aandacht voor Sjef als kunstenaar.

Hij heeft o.a. prachtige schilderijen en werken van emaille gemaakt.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE