Zoeken


Kerstmarkt Groesbeek geopend op Curlingbaan. Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Red   

GROESBEEK -Op het marktplein van Groesbeek werd zaterdagmorgen 15 december door wethouder Irma van de Scheur samen met carnavals  Prinses Marie-José Peters-Boerman officieel de aftrap gegeven van de tweedaagse kerstmarkt op Curlingsbaan. De pages van de prinses assisteerde als veeg- pages. Niet door schuiven, maar door hard gooien werd de wethouder winnaar. De kerstmarkt loopt vanaf het plein voor het gemeentehuis via het marktplein en straatjes rondom Bellevue naar park ’t Groeske. De kerstmarkt is een initiatief van BIZ Groesbeek Centrum en Evenementenorganisatie Groesbeek.

Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op zondag 16 december 2018 19:52
 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...