Zoeken


KBO Beek Bloemschikavond PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 december 2018 20:57

BEEK - Woensdagavond 12 december om 19.30 uur in hotel `t Spijker, met een kop koffie of thee, begonnen de dames van de KBO Beek aan hun gezellige avondje actief met bloemen, vakkundig bijgestaan zoals altijd bij onze vereniging door de dames van Semper Florens. De Kerststukjes werden met veel gevoel van onder af aan opgebouwd wat soms ook weer tot hilariteit onderling leidde aan de verschillende tafels, gezelligheid kent zeker op deze avonden geen grenzen. Een consumptie in de pauze versterkte de afwerking, zodat iedereen aan het einde van de avond een geweldig mooi kerststuk mee naar huis kon nemen, een sieraad voor op de tafel, waar de gasten versteld van zullen staan en u kunt zeggen, ook dat doe ik samen met de KBO Beek. Voor € 20,= per kalender jaar neemt u ook deel aan verschillende activiteiten. Een fijn cadeau voor uw buren, vrienden, bekenden met de Kerst, geef een lidmaatschap  van de KBO Beek  en u kunt voortaan samen genieten. Gérard Tesser, vz. KBO Beek, 024 3226377.

Foto,s: (c) René Hendriks. of op


 

Flits

Sjef Reichgelt te gast in Toen en Now bij Omroep Berg en Da

Zondag 30 juni om 13 uur is voor de tweede keer Sjef Reichgelt te gast in Toen en Now. Een uitzending was niet genoeg om over zijn rijke levenservaring te praten. U kunt dus luisteren naar het tweede deel, waarin veel aandacht voor Sjef als kunstenaar.

Hij heeft o.a. prachtige schilderijen en werken van emaille gemaakt.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE