Zoeken


KBO Beek Bloemschikavond PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 15 december 2018 20:57

BEEK - Woensdagavond 12 december om 19.30 uur in hotel `t Spijker, met een kop koffie of thee, begonnen de dames van de KBO Beek aan hun gezellige avondje actief met bloemen, vakkundig bijgestaan zoals altijd bij onze vereniging door de dames van Semper Florens. De Kerststukjes werden met veel gevoel van onder af aan opgebouwd wat soms ook weer tot hilariteit onderling leidde aan de verschillende tafels, gezelligheid kent zeker op deze avonden geen grenzen. Een consumptie in de pauze versterkte de afwerking, zodat iedereen aan het einde van de avond een geweldig mooi kerststuk mee naar huis kon nemen, een sieraad voor op de tafel, waar de gasten versteld van zullen staan en u kunt zeggen, ook dat doe ik samen met de KBO Beek. Voor € 20,= per kalender jaar neemt u ook deel aan verschillende activiteiten. Een fijn cadeau voor uw buren, vrienden, bekenden met de Kerst, geef een lidmaatschap  van de KBO Beek  en u kunt voortaan samen genieten. Gérard Tesser, vz. KBO Beek, 024 3226377.

Foto,s: (c) René Hendriks. of op


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...