Zoeken


KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 09 december 2018 18:02

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB veelzijdig, kleurrijk van alle gezindte en seksuele geaardheden, iedereen is van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten, te genieten van de kortingen die op allerlei gebied aan u als lid geboden worden. Meer dan 50 bedrijven in onze gemeenten,  geselecteerde ziektekostenmaatschappijen, elektriciteit bedrijven staan voor u klaar om u als lid van de KBO Beek te mogen begroeten.

De KBO-PCOB heeft een eigen klantenservice die u graag verder helpt. Een juristentelefoon staat voor u als lid van de KBO Beek klaar.

Ook sportief staat de KBO Beek haar mannetje, educatie over allerlei interessante onderwerpen komen jaarlijks aan de orde, maar ook amusement staan hoog in ons vaandel, kortom waarom nog gewacht met lid worden, dit is het moment, een heel kalender jaar lang genieten van alles wat de KBO Beek u biedt kan voor € 20,=  , onbegrijpelijk maar echt waar. Cadeau tip; geef uw buren, vrienden, bekenden een lidmaatschap van de KBO Beek, dan geniet u voortaan samen!! Gérard Tesser, vz KBO Beek, vertelt u er alles en nog meer over.


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting