Zoeken


KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 09 december 2018 18:02

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB veelzijdig, kleurrijk van alle gezindte en seksuele geaardheden, iedereen is van harte welkom om mee te doen aan onze activiteiten, te genieten van de kortingen die op allerlei gebied aan u als lid geboden worden. Meer dan 50 bedrijven in onze gemeenten,  geselecteerde ziektekostenmaatschappijen, elektriciteit bedrijven staan voor u klaar om u als lid van de KBO Beek te mogen begroeten.

De KBO-PCOB heeft een eigen klantenservice die u graag verder helpt. Een juristentelefoon staat voor u als lid van de KBO Beek klaar.

Ook sportief staat de KBO Beek haar mannetje, educatie over allerlei interessante onderwerpen komen jaarlijks aan de orde, maar ook amusement staan hoog in ons vaandel, kortom waarom nog gewacht met lid worden, dit is het moment, een heel kalender jaar lang genieten van alles wat de KBO Beek u biedt kan voor € 20,=  , onbegrijpelijk maar echt waar. Cadeau tip; geef uw buren, vrienden, bekenden een lidmaatschap van de KBO Beek, dan geniet u voortaan samen!! Gérard Tesser, vz KBO Beek, vertelt u er alles en nog meer over.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Heeft u iets gezien meld het bij de politie T 0900-8844

Foto: © Bert Roodbeen.


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...