Zoeken


KBO Beek met de ZZG over osteoporose PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 23 november 2018 23:00

BEEK - Donderdag 22 november was er een gezondheidsmiddag van de KBO Beek, de seniorenvereniging die zorg draagt voor haar leden, in samenwerking met de ZZG, die uw zorg levert in de ruimste zin van het woord. Om 14.30 uur hadden onze gasten in hotel `t Spijker een kopje koffie of thee ontvangen en begroette de voorzitter de vele aanwezigen en natuurlijk de spreeksters, wijkverpleegkundige Henny Gesthuizen, cum laude geslaagd deze zomer, haar collega Kirsty Willems en specialist ouderengeneeskunde Anouk Verhulst.

Het thema van deze middag, osteoporose, is natuurlijk bij het ouder worden iets wat regelmatig voorkomt, de dames lieten horen te weten wat er allemaal bij komt kijken, wat ook weer tot veel vragen leidde. In de pauze werd er een consumptie aangeboden waarna er nog een aardige quiz over het behandelde onderwerp werd gespeeld, zodat de opgedane kennis meteen getest kon worden. Aan de leerzame middag kwam daarna een einde. Wilt u nu ook op de hoogte blijven van wat er in het lichaam allemaal kan gaan gebeuren, dat kan heel eenvoudig, lid worden van de KBO Beek en voor € 20,= per kalender jaar bent u er al bij, welkom. Gérard Tesser, vz KBO Beek, vertelt u graag alles.

Foto’s: © Gerard van der Pluijm. of op 


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE