Zoeken


Tweede Dorpsagenda bijeenkomst Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 23 november 2018 23:00

LEUTH Donderdagavond 22 november werd in het Kulturhus de tweede bijeenkomst van dorpsagenda Leuth gehouden. Rond de 35 belangstellende inwoners waren er gekomen om te horen wat de resultaten waren uit de eerste bijeenkomst, er waren negen speerpunten uit voortgekomen met o.a. als thema’s  verkeer / veiligheid en toerisme, net als in de eerste bijeenkomst werden de meningen weer in groepen besproken en gedeeld, met name over de Steenheuvelsestraat werd uitgebreid gediscuteerd. Waarna ze weer door kerngroepen uitgewerkt worden en op een derde bijeenkomst gepresenteerd. Ook nu waren er weer mensen van de gemeente aanwezig om indien nodig toelichten te geven. Er wordt wel gehoopt dat er vooral meer jongeren en verenigingen hun gezicht laten zien, zodat niet alleen senioren hun mening geven over het toekomst beeld van Leuth. Er wordt gewerkt om de website Dorpsagenda Leuth z.s.m. online te krijgen.

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE