Zoeken


Tweede Dorpsagenda bijeenkomst Leuth PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 24 november 2018 00:00

LEUTH Donderdagavond 22 november werd in het Kulturhus de tweede bijeenkomst van dorpsagenda Leuth gehouden. Rond de 35 belangstellende inwoners waren er gekomen om te horen wat de resultaten waren uit de eerste bijeenkomst, er waren negen speerpunten uit voortgekomen met o.a. als thema’s  verkeer / veiligheid en toerisme, net als in de eerste bijeenkomst werden de meningen weer in groepen besproken en gedeeld, met name over de Steenheuvelsestraat werd uitgebreid gediscuteerd. Waarna ze weer door kerngroepen uitgewerkt worden en op een derde bijeenkomst gepresenteerd. Ook nu waren er weer mensen van de gemeente aanwezig om indien nodig toelichten te geven. Er wordt wel gehoopt dat er vooral meer jongeren en verenigingen hun gezicht laten zien, zodat niet alleen senioren hun mening geven over het toekomst beeld van Leuth. Er wordt gewerkt om de website Dorpsagenda Leuth z.s.m. online te krijgen.

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.