Zoeken


Keren op de Waal. MS Alliance" PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 24 november 2018 00:00

GENDT - ERELECOM - Je ziet het regelmatig bij de Kop van Pannerden, maar niet ter hoogte van Gendt / Erlecom dat schepen keren. Nadat donderdagmiddag 22 november de schipper van het vrachtschip “Alliance” zijn lading gelost had bij steenfabriek ‘’De Zandberg’’ bij Gendt. Op weg naar het volgende adres moest de schipper Maikel en Stefan van Vliet uit Ouderkerk aan de Ijsel zijn schip keren en dwars op de rivier leggen, maar door deze manoeuvre en de extreme lage waterstand lijkt het net of schip de Waal helemaal afsluit, met gebruik van de kopschroef gaat het dan toch nog snel richting Nijmegen.
Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.