Zoeken


Keren op de Waal. MS Alliance" PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 23 november 2018 23:00

GENDT - ERELECOM - Je ziet het regelmatig bij de Kop van Pannerden, maar niet ter hoogte van Gendt / Erlecom dat schepen keren. Nadat donderdagmiddag 22 november de schipper van het vrachtschip “Alliance” zijn lading gelost had bij steenfabriek ‘’De Zandberg’’ bij Gendt. Op weg naar het volgende adres moest de schipper Maikel en Stefan van Vliet uit Ouderkerk aan de Ijsel zijn schip keren en dwars op de rivier leggen, maar door deze manoeuvre en de extreme lage waterstand lijkt het net of schip de Waal helemaal afsluit, met gebruik van de kopschroef gaat het dan toch nog snel richting Nijmegen.
Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...