Zoeken


Het gevoel van een cottage aan een schotse Glenn PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 19 november 2018 23:00

BERG en DAL - Het gevoel van een cottage aan een schotse Glenn. Dat gevoel hadden meerdere aanwezig op zaterdag avond in dorpshuis Kerstendal. Voor de tweede keer was er een whisky proeverij, georganiseerd door twee enthousiaste inwoners van Berg en Dal. Jos Peters wijnkoper uit Beek-Ubbergen leverde de whisky tegen inkoopprijs waardoor de opbrengst van de avond, 170 euro, geheel ten goede kon komen van de ToekToek in Berg en Dal.

Zo gebeurde het dat het een gezellige groep mensen, in een prettige ambiance, in de geur van Turf (peat) konden genieten van 9 verschillende whisky’s. Voornamelijk schotse whisky’s passeerden deze avond maar ook een Israelische whisky, geproduceerd onder rabbinaal toezicht, kon geproefd worden. In een echte schotse cottage was er waarschijnlijk Haggis bij gepresenteerd. In dorpshuis Kerstendal was er heerlijke zalm, paté, en salami, belangeloos ter beschikking gesteld en bereid door 2 vrijwilligers van de Kookclub.

Kortom Slàinte!. Foto’s: Forte B & D


 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting