Zoeken


NAH- groep Millingen aan de Rijn en omstreken PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 20 november 2018 00:00

 

MILLINGEN a/d RIJN - In Millingen aan de Rijn is een gespreksgroep voor mensen met NAH, de NAH-groep. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.Mensen, die getroffen zijn door een hersenbloeding, herseninfarct, MS of ander hersentrauma.

De NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken is opgericht om deze mensen uit onze regio dichter bij elkaar te brengen in de vorm van gezellige maandelijkse bijeenkomsten in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove om zo met elkaar te praten, leren van elkaar, naar elkaar te luisteren over de problemen, waar men dagelijks of regelmatig tegenaan loopt of gelopen is, oplossingen voor de dagelijkse praktijk en helpen elkaar.

Interesse?

Wilt u meedoen en uw ervaringen met ons delen in de gespreksgroep..?

Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op www.nahmillingen.nl
U kunt ook Alex Janssen bellen: 06 - 10434247.

Bestuur NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.