Zoeken


NAH- groep Millingen aan de Rijn en omstreken PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 19 november 2018 23:00

 

MILLINGEN a/d RIJN - In Millingen aan de Rijn is een gespreksgroep voor mensen met NAH, de NAH-groep. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.Mensen, die getroffen zijn door een hersenbloeding, herseninfarct, MS of ander hersentrauma.

De NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken is opgericht om deze mensen uit onze regio dichter bij elkaar te brengen in de vorm van gezellige maandelijkse bijeenkomsten in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove om zo met elkaar te praten, leren van elkaar, naar elkaar te luisteren over de problemen, waar men dagelijks of regelmatig tegenaan loopt of gelopen is, oplossingen voor de dagelijkse praktijk en helpen elkaar.

Interesse?

Wilt u meedoen en uw ervaringen met ons delen in de gespreksgroep..?

Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op www.nahmillingen.nl
U kunt ook Alex Janssen bellen: 06 - 10434247.

Bestuur NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...