Zoeken


NAH- groep Millingen aan de Rijn en omstreken PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 19 november 2018 23:00

 

MILLINGEN a/d RIJN - In Millingen aan de Rijn is een gespreksgroep voor mensen met NAH, de NAH-groep. NAH staat voor Niet Aangeboren Hersenletsel.Mensen, die getroffen zijn door een hersenbloeding, herseninfarct, MS of ander hersentrauma.

De NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken is opgericht om deze mensen uit onze regio dichter bij elkaar te brengen in de vorm van gezellige maandelijkse bijeenkomsten in de kantine van het clubhuis op Sportpark De Hove om zo met elkaar te praten, leren van elkaar, naar elkaar te luisteren over de problemen, waar men dagelijks of regelmatig tegenaan loopt of gelopen is, oplossingen voor de dagelijkse praktijk en helpen elkaar.

Interesse?

Wilt u meedoen en uw ervaringen met ons delen in de gespreksgroep..?

Stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of kijk op www.nahmillingen.nl
U kunt ook Alex Janssen bellen: 06 - 10434247.

Bestuur NAH-groep Millingen aan de Rijn en omstreken


 

Flits

Zondag 14 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now is Twan Teunissen te gast. Twan Teunissen is boswachter bij Staatsbosbeheer, onder andere voor natuurgebied de Bruuk en de Gelderse Poort. Over deze twee....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting