Zoeken


Informatieavond over Brandwonden PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 18 november 2018 23:00

MILLINGEN a/d RIJN - n de aanloop naar de komende gezellige feestdagen met kaarsen, hete soep, vet, vuurwerk enz. ligt er ook iets gevaarlijks op de loer, namelijk verbrandingen, zeker voor kinderen. Daarom organiseert de EHBO-vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom een Open Informatieavond over brandwonden in de kantine van het clubhuis van SC Millingen / Odio in Millingen aan de Rijn, Hoefseweg 21 op maandagavond 3 december 2018 van 19.30 uur tot circa 21.30 uur.

Op deze thema-avond hoort u en ziet u, wat u wel kunt doen en absoluut niet moet doen bij verbrandingen, de Eerste Hulp erbij en hoe brandwonden in de dagelijkse situatie te voorkomen zijn.
Voor de pauze zal een brandweerman enkele huiselijke gevaarlijke situaties nabootsen zoals vlam in de pan, hete soep en gebruik blusdeken. Na de pauze worden de oorzaken en gevolgen van brandwonden behandeld t.a.v. de Eerste Hulp.    Consumpties zoals koffie, thee zijn voor eigen rekening

Deze Informatieavond over brandwonden is helemaal gratis en voor iedereen
toegankelijk, leden, niet-leden, mensen uit Millingen en daarbuiten, uit Duitsland.
U mag zo binnenlopen, u bent van harte welkom..!

Noteer nu alvast deze interessante avond over brandwonden in uw agenda.
Kom maandag 3 december 2018 om 19.30 uur naar deze Open Inloopavond over brandwonden.! Het kost u niets, u kunt er alleen maar wijzer van worden.
Tot maandagavond 3 december.
Bestuur EHBO vereniging Millingen aan de Rijn/ Kekerdom. Foto: Hans Driessen


 

 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...