Zoeken


Eerste dorpsagenda bijeenkomst Ooij. PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 16 november 2018 00:00


OOIJ-
Donderdag 15 november waren ongeveer 25 belangstellenden naar de eerste bijeenkomst voor de Dorpsagenda Ooij in dorpshuis “De Sprong” gekomen om te komen met ideeën voor een “Dorpsagenda". De avond was in twee delen verdeeld, in het eerste deel werd de bedoeling hiervan uitgelegd en kon iedereen ideeën op schrijven dieop thema flap-overs konden worden geplakt, zoals bv supermarkt, veiligheid (verkeers), toerisme, welzijn jongeren en ouderen aankleding dorp plein - groenvoorziening)en diverse.

Na de pauze werden de onderwerpen samen met de eerdere in de ideeënbus ingeleverde formulieren op thema gerangschikt, waarna de werkgroep deze uitgewerkt in drie hoofdthema’s die dan door vrijwilligers zal worden uitgewerkt en in een volgende bijeenkomst dit jaar of begin volgend jaar worden besproken. De VVV-bonnen van 25 Euro werden gewonnen door Laura Harbers en Ed van Rens.

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.