Zoeken


Eerste dorpsagenda bijeenkomst Ooij. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 15 november 2018 23:00


OOIJ-
Donderdag 15 november waren ongeveer 25 belangstellenden naar de eerste bijeenkomst voor de Dorpsagenda Ooij in dorpshuis “De Sprong” gekomen om te komen met ideeën voor een “Dorpsagenda". De avond was in twee delen verdeeld, in het eerste deel werd de bedoeling hiervan uitgelegd en kon iedereen ideeën op schrijven dieop thema flap-overs konden worden geplakt, zoals bv supermarkt, veiligheid (verkeers), toerisme, welzijn jongeren en ouderen aankleding dorp plein - groenvoorziening)en diverse.

Na de pauze werden de onderwerpen samen met de eerdere in de ideeënbus ingeleverde formulieren op thema gerangschikt, waarna de werkgroep deze uitgewerkt in drie hoofdthema’s die dan door vrijwilligers zal worden uitgewerkt en in een volgende bijeenkomst dit jaar of begin volgend jaar worden besproken. De VVV-bonnen van 25 Euro werden gewonnen door Laura Harbers en Ed van Rens.

Foto’s: © Bert Roodbeen.    of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...