Zoeken


Guesthouse en Groepsaccommodatie Heuvelrijk officieel geopend. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 15 november 2018 23:00

GROESBEEK – Na een lange bouwtijd met heel veel zelf werkzaamheden heeft donderdagmiddag 15 november Wethouder Sylvia Fleuren van de gemeente Berg en Dal met het doorknippen van het lint officieel het hotel en groepsaccommodatie  Guesthouse “Heuvelrijk” aan de Wylerbaan 1c geopend.

De accommodatie van Heuvelrijk is ook toegankelijk voor mensen met een beperking en daarmee een mooie toevoeging aan ‘Zorgeloos op vakantie’ in Berg en Dal. Het hotel wordt gerund door Rosanne Belgers (30 jr) en  broer Tom Belgers (32 jr). Ervaring hebben beide opgedaan op het toeristisch familiebedrijf van hun ouders, de tegenovergelegen camping. Voor specifieke wensen of vragen over de accommodatie of omgeving, neem dan gerust contact op!  Hotel en groepsaccommodatie “Heuvelrijk” is een nieuwe accommodatie waar de gemeente Berg en Dal trots op mag zijn. Foto’s: © Bert Roodbeen. of op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...