Zoeken


Mark Huilmand nieuwe prins bij Cavalieren Beek PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 12 november 2018 23:00

BEEK – Zaterdagavond 10 november is als nieuwe prins bij carnavalsvereniging “De Cavalieren” Mark Huilmand gepresenteerd  als nieuwe prins Mark “Heerlijck door de Beugel” van “Heksenketel”  de naam van Beek tijdens het carnaval. Aan zijn zijde staan als pages Lisanne Hofmans en Laura Frieling en adjudanten Bart Huilman en Huub van den Bosch. Hiermee volgt hij voor het nieuwe seizoen hij prins Bart “De Blauwe” op.

De in Beek geboren prins woont in Rhenen en werkt als docent wiskunde/informatica aan het MBO in Ede. Hij is getrouwd met Marijke Terpstra en heeft drie kinderen.Tijdens de drukbezochte receptie kwamen diverse verenigingen en particuieren de nieuwe prins feliciteren. Wethouder Sylvia Fleuren feliciteerde namens de gemeente Berg ben Dal de Prins. Ook de carnavalsverenging uit het naburige Duitse Kraneburg CV Krunekroane kwamen met de  complete dansgardegroep die “Funkenmariechen” naar  Beek.

Foto’s: Receptie © Bert Roodbeen. op op


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...