Zoeken


Mark Huilmand nieuwe prins bij Cavalieren Beek PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 13 november 2018 00:00

BEEK – Zaterdagavond 10 november is als nieuwe prins bij carnavalsvereniging “De Cavalieren” Mark Huilmand gepresenteerd  als nieuwe prins Mark “Heerlijck door de Beugel” van “Heksenketel”  de naam van Beek tijdens het carnaval. Aan zijn zijde staan als pages Lisanne Hofmans en Laura Frieling en adjudanten Bart Huilman en Huub van den Bosch. Hiermee volgt hij voor het nieuwe seizoen hij prins Bart “De Blauwe” op.

De in Beek geboren prins woont in Rhenen en werkt als docent wiskunde/informatica aan het MBO in Ede. Hij is getrouwd met Marijke Terpstra en heeft drie kinderen.Tijdens de drukbezochte receptie kwamen diverse verenigingen en particuieren de nieuwe prins feliciteren. Wethouder Sylvia Fleuren feliciteerde namens de gemeente Berg ben Dal de Prins. Ook de carnavalsverenging uit het naburige Duitse Kraneburg CV Krunekroane kwamen met de  complete dansgardegroep die “Funkenmariechen” naar  Beek.

Foto’s: Receptie © Bert Roodbeen. op op


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.