Zoeken


Burgemeester onthult ooievaarsnesten op twee locaties PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Red   
maandag 12 november 2018 00:00

BEEK / BREDEWEG -  Maandagmorgen 12 november heeft burgemeester Mark Slinkman met het doorknippen van een lintje twee ooievaarsnesten onthult, de eerste was bij het dierenweitje aan de Gruttostrraat waar hij aan beheerder William Frank het overdracht bewijs overhandigde. De voorzitter van het dierenweitje Wiel Fleurkens had bij een vorige gelegenheid zijn wens van een ooievaarsnest kenbaar gemaakt, dat is nu door de gemeente gehonoreerd. op 5 november werd het nest in Beek op een oude lantaarnpaal geplaatst.

Even later werd ook in Bredeweg door de burgemeester het overdrachtbewijs van het nest bij de Idylle Vlindertuin achter de Dakotastraat ook overhandigd hier waren  leerlingen van groep 8 van basisschool Breedeweg aanwezig, voorhen was een quiz opgesteld.

Het smeedwerk is gedaan door smederij van Richard en Bram Kerkhoff uit Groesbeek - Bredeweg. Het vlechtwerk door Kees van Kuppeveld uit Leuth en Johannes de Bennemaker uit Doornenburg.

Foto’s: Beek: © René Hendriks / Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op dinsdag 13 november 2018 01:13
 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.