Zoeken


Burgemeester onthult ooievaarsnesten op twee locaties PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Red   
zondag 11 november 2018 23:00

BEEK / BREDEWEG -  Maandagmorgen 12 november heeft burgemeester Mark Slinkman met het doorknippen van een lintje twee ooievaarsnesten onthult, de eerste was bij het dierenweitje aan de Gruttostrraat waar hij aan beheerder William Frank het overdracht bewijs overhandigde. De voorzitter van het dierenweitje Wiel Fleurkens had bij een vorige gelegenheid zijn wens van een ooievaarsnest kenbaar gemaakt, dat is nu door de gemeente gehonoreerd. op 5 november werd het nest in Beek op een oude lantaarnpaal geplaatst.

Even later werd ook in Bredeweg door de burgemeester het overdrachtbewijs van het nest bij de Idylle Vlindertuin achter de Dakotastraat ook overhandigd hier waren  leerlingen van groep 8 van basisschool Breedeweg aanwezig, voorhen was een quiz opgesteld.

Het smeedwerk is gedaan door smederij van Richard en Bram Kerkhoff uit Groesbeek - Bredeweg. Het vlechtwerk door Kees van Kuppeveld uit Leuth en Johannes de Bennemaker uit Doornenburg.

Foto’s: Beek: © René Hendriks / Bert Roodbeen. of op


Laatst aangepast op dinsdag 13 november 2018 00:13
 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...