Zoeken


Receptie Prinses Esther CV Polderschuuper Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 09 november 2018 00:00

KEKERDOM – Al jaren wordt de eerste carnavalsreceptie in de gemeente Berg en Dal georganiseer door CV De Polderschuupers. Zondagmiddag 4 november in zaal UNA voor het komend seizoen Esther Wolvers als de nieuwe heerseres aan de carnavalwereld voorgesteld. Diverse particulieren, verenigen, waaronder bijna alle CV verenigingen uit het Hoog en Laag, stichting HeLaHo kwamen de nieuwe prinses feliciteren, namens de gemeente was wethouders Silvia Fleuren aanwezig. Ook werd De fotolijst van de oud prinses Lianne Tap aan de galerij toegevoegd.

Foto’s: © Gerard Walvoort. Klik


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.