Zoeken


Receptie Prinses Esther CV Polderschuuper Kekerdom PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 08 november 2018 23:00

KEKERDOM – Al jaren wordt de eerste carnavalsreceptie in de gemeente Berg en Dal georganiseer door CV De Polderschuupers. Zondagmiddag 4 november in zaal UNA voor het komend seizoen Esther Wolvers als de nieuwe heerseres aan de carnavalwereld voorgesteld. Diverse particulieren, verenigen, waaronder bijna alle CV verenigingen uit het Hoog en Laag, stichting HeLaHo kwamen de nieuwe prinses feliciteren, namens de gemeente was wethouders Silvia Fleuren aanwezig. Ook werd De fotolijst van de oud prinses Lianne Tap aan de galerij toegevoegd.

Foto’s: © Gerard Walvoort. Klik


 

Flits

KBO BEEK OOK IN 2019 ALTIJD VOOR U AANWEZIG

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek is er ook in 2019 voor u als het gaat uw belangen te behartiging op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau, denkt u aan de AOW, uw pensioen, uw veiligheid, uw welzijn en uw woongenot. De KBO Beek is een zeer actieve zelfstandige afdeling van de landelijke KBO-PCOB deze heeft voor u ook een eigen klantenservice en juristentelefoon.

Lees meer...
 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...