Zoeken


Verkoop laatste kavels bedrijventerrein De Bouwkamp PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 07 november 2018 23:00

OOIJ - Donderdagmorgen 8 november werd de verkoop van de laatste kavels op bedrijventerrein De Bouwkamp gevierd door wethouder Irma van de Scheur overhandigt symbolisch de verkochte kavels aan Jaap Sterk (Hoveniers) en Frank Verweij. (Fairtax Holding). De verkoop werd bekrachtigd met taart. Uitbreidingsbehoefte Jaap Sterk Hoveniers Jaap Sterk Hoveniers is een bedrijf uit Beek-Ubbergen dat zich bezighoudt met tuinarchitectuur, tuinaanleg en tuinonderhoud. De opslag van de materialen vindt nu plaats op een andere locatie. Het bedrijf groeit uit zijn jasje op deze locatie en heeft behoefte aan een modern pand. De keuze om een eigen kavel te kopen op bedrijventerrein De Bouwkamp was voor hem logisch. “Een modern terrein en de bedrijfspanden hebben een frisse, nette uitstraling.”

Behoefte:....

Fairtex Holding  Fairtex Holding gevestigd in Persingen, is een bedrijf dat zich vooral bezig houdt met de aankoop en verhuur van vastgoed op bedrijventerreinen. Op bedrijventerrein De Bouwkamp bezit het bedrijf al meerdere panden. Eigenaar Frank Verweij bouwt een loods op het aangekochte perceel voor de verhuur aan lokale bedrijven.

 

De Bouwkamp: De Bouwkamp is ruim 5 hectare groot en is gelegen aan de voet van de Erlecomsedam in de Ooijpolder. Op het terrein zijn vooral lokale bedrijven te vinden. Na bijna 20 jaar zijn nu de laatste kavels verkocht. En zitten er nu 25 meest lokale bedrijven op De Bouwkamp. Op het bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth is nog één Kavel, maar daar berust al een optie op. Alleen op de De Mies in Groesbeek zijn nog kavels. De Hulsbeek in Groesbeek is  in ontwikkelen als nieuw bedrijventerrein. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!