Zoeken


Renovatie trap bij Koekeleklef Groesbeek begonnen. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 01 november 2018 19:19

GROESBEEK - Dinsdagmorgen 31 oktober is de gemeente begonnen met de renovatie van de trap bij de Koekeleklef in Groesbeek. Wethouder Sylvia Fleuren en voormalig raadslid Rob Bekers van de GVP legden de eerste trede. De bielzen van de trap liggen er al tientallen jaren en maken nu plaats voor bomen van Staatsbosbeheer. De trap ligt op terrein van Staatsbosbeheer, maar de gemeenteraad besloot vorig jaar om de renovatie te financieren. Hiervoor had Rob Bekers bij de begrotingsbehandeling namens de GVP een motie ingediend. Foto’s: Gemeente Berg en Dal.


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!