Zoeken


Indrukwekkende Real Roots Cafe LIVE sessie in de Gelderse Poort PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 30 oktober 2018 14:51

MILLINGEN a/d RIJN – Zondagmiddag 28 oktober was er weer een Real Roots Cafe LIVE muzieksessie in Koffie & Eéthuis De Gelderse Poort. Ditmaal met een dubbelconcert van twee bijzondere singer-songwriters. Medezeggenschap van trouwe Real Roots Café 'LIVE- bezoekers' brachten de uit Blairstown, New Jersey en de uit Nijmegen afkomstige singer-songwriters Anthony D'Amato en Lea Kliphuis samen.

Anthony D'Amato beet het spits af met een wervelende show. Binnen enkele minuten had hij het luisterende publiek op zijn hand. Tijdens zijn toegift nodigde hij ook Lea Kliphuis en tot ieders verassing Staphanie Struijk uit. Struijk, die onder de naam Stevie Ann in muziekwereld bekend staat, Kliphuis en D'Amato zongen de sterren van de hemel. Lea Kliphuis begon na de pauze met een mooi klein liedje en maakte meteen haar punt. Kliphuis zorgde tot het einde toe voor een warme intieme sfeer en was verantwoordelijk van de inbreng van Staphanie Struijk deze middag.

Publiek en muzikanten samen laten komen op unieke locaties, dat is één van de doelen van de Real Roots Cafe LIVE sessie in de regio. Voor muzikant, muziekliefhebbers, personeel en een buitenstaander als ik een super geslaagde middag. Real Roots Café LIVE sessies zullen zeker nog een vervolg krijgen.

Foto’s © Bert Roodbeen. of kijk op


 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!