Zoeken


Indrukwekkende Real Roots Cafe LIVE sessie in de Gelderse Poort PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 30 oktober 2018 14:51

MILLINGEN a/d RIJN – Zondagmiddag 28 oktober was er weer een Real Roots Cafe LIVE muzieksessie in Koffie & Eéthuis De Gelderse Poort. Ditmaal met een dubbelconcert van twee bijzondere singer-songwriters. Medezeggenschap van trouwe Real Roots Café 'LIVE- bezoekers' brachten de uit Blairstown, New Jersey en de uit Nijmegen afkomstige singer-songwriters Anthony D'Amato en Lea Kliphuis samen.

Anthony D'Amato beet het spits af met een wervelende show. Binnen enkele minuten had hij het luisterende publiek op zijn hand. Tijdens zijn toegift nodigde hij ook Lea Kliphuis en tot ieders verassing Staphanie Struijk uit. Struijk, die onder de naam Stevie Ann in muziekwereld bekend staat, Kliphuis en D'Amato zongen de sterren van de hemel. Lea Kliphuis begon na de pauze met een mooi klein liedje en maakte meteen haar punt. Kliphuis zorgde tot het einde toe voor een warme intieme sfeer en was verantwoordelijk van de inbreng van Staphanie Struijk deze middag.

Publiek en muzikanten samen laten komen op unieke locaties, dat is één van de doelen van de Real Roots Cafe LIVE sessie in de regio. Voor muzikant, muziekliefhebbers, personeel en een buitenstaander als ik een super geslaagde middag. Real Roots Café LIVE sessies zullen zeker nog een vervolg krijgen.

Foto’s © Bert Roodbeen. of kijk op


 

Flits

KBO Beek Themamiddag 20 juni in Hotel ’t Spijker.

Op 20 juni om 14.30 uur in Hotel ’t Spijker op de KBO Beek Themamiddag,

Annemiek Lukassen onze gaste een vrouw altijd bezig met de geschiedenis, zij werkt nu aan een boek waarin alles over de Rijksstraatweg, hier in Beek door de jaren heen en wanneer zij met die uitgave gereed is gaat deze aan de orde komen bij onze ....

Lees meer...
 
Sjef Reichgelt te gast.in Toen en Now. bij Omroep Berg en Dal

Zondag 16 juni om 13 uur is er weer een nieuwe aflevering van Toen en Now. Dit keer is Sjef Reichgelt te gast. De meeste inwoners van Berg en Dal kennen Sjef Reichgelt. Sjef is een veelzijdig mens. Hij is vooral natuur liefhebber en een echte dierenvriend. Ook in de politiek is Sjef actief. Hij weet zoveel te vertellen dat we aan één uitzending niet genoeg hebben

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


images/stories/mini-patrick nillissen jan eijkhout en willie de valk.jpg
 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting