Zoeken


Vernielingen rond bomenkap Bisonbaai PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 22 oktober 2018 23:15

Ooij – Maandagmorgen 22 oktober werd even over negen uur de eerste van de 23 populieren geveld, bij de hoofdingang van Bisonbaai voerden een handvol tegenstanders nog actie waarbij door cellist Erwin Labijt treurmuziek werd gespeeld. Alle acties waren tot nog toe zonder problemen verlopen, maar vandaag werd er een schaduw over, door dat bij de werkloods van Staatsbosbeheer onbekende het toegangshek extra vergrendeld hadden en bij vijf auto’s waaronder die van cursisten banden lek geprikt waren, ook verdween een verboden toegangsbord (461). Actievoerder Johan Koeleman is tegen de bomenkap maar staat niet achter deze vernielingen. Boswachter Thijmen van Heerde benadrukt nogmaals. 'Het is te gevaarlijk om ze zo te laten staan'. Foto’s: © Bert Roodbeen.

of kijk op

 


 

 

Flits

Weer wiet afval gedumpt in de natuur.

NIJMEGEN / BERG EN DAL – Weer is er wietafval gedumpt in de natuur, ditmaal in de bossen aan de Louisiaweg op de grens van Nijmegen en Berg en Dal.

Foto: © Bert Roodbeen.


 
TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!