Zoeken


KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 13 oktober 2018 14:54

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

gezindten en seksuele geaardheid, politieke kleur,een open gezellige club, die een brede kijk heeft op de samenleving. De KBO Beek is er niet alleen voor jou maar zeker ook met jouw buren, vrienden en kennissen, samen wordt het nog gezelliger om deel te nemen.

Juist nu lid worden van de KBO Beek loont zich dubbel en dwars. Buiten onze alom bekende activiteiten zoals educatie, thema`s over allerlei zaken die de senior aan gaan, diverse sporten, binnen en buiten, dansvormen krijgt u korting bij verschillende ziektekosten, telefonie en elektra maatschappijen. Er is de mogelijkheid gebruik te maken van de service- en juristentelefoon. Uw eigen KBO-PCOB klantenservice helpt u graag verder via 085-4863364, of een mail sturen naar; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

En in onze gehele gemeente heeft u met onze KBO Beek pas korting bij dan 50 winkeliers en bedrijven. KBO Beek sponsor van uw portemonnee. De KBO Beek, al meer dan 67 jaar, de educatiefste, gezelligste en sportiefste seniorenvereniging van Beek, daar wil jij toch ook bijhoren!!!!  Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Baron van Voorst tot Voorstrstr.25 Beek, Foto bestuur KBO Beek. ©  René Hendriks.


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...