Zoeken


KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 13 oktober 2018 14:54

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

gezindten en seksuele geaardheid, politieke kleur,een open gezellige club, die een brede kijk heeft op de samenleving. De KBO Beek is er niet alleen voor jou maar zeker ook met jouw buren, vrienden en kennissen, samen wordt het nog gezelliger om deel te nemen.

Juist nu lid worden van de KBO Beek loont zich dubbel en dwars. Buiten onze alom bekende activiteiten zoals educatie, thema`s over allerlei zaken die de senior aan gaan, diverse sporten, binnen en buiten, dansvormen krijgt u korting bij verschillende ziektekosten, telefonie en elektra maatschappijen. Er is de mogelijkheid gebruik te maken van de service- en juristentelefoon. Uw eigen KBO-PCOB klantenservice helpt u graag verder via 085-4863364, of een mail sturen naar; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

En in onze gehele gemeente heeft u met onze KBO Beek pas korting bij dan 50 winkeliers en bedrijven. KBO Beek sponsor van uw portemonnee. De KBO Beek, al meer dan 67 jaar, de educatiefste, gezelligste en sportiefste seniorenvereniging van Beek, daar wil jij toch ook bijhoren!!!!  Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. Baron van Voorst tot Voorstrstr.25 Beek, Foto bestuur KBO Beek. ©  René Hendriks.


 

Flits

Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Zondag 25 augustus om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

Deze zondag is Yvon Peterste gast. Yvon Peters heeft een damesmode zaak. De winkel is aan het “Holverkleafke” of het “Rozepadje”. Dat is het pad tussen de Pannenstraat en de Mooksestraat in Groesbeek. De winkel is gespecialiseerd in grote maten maar Yvon verkoopt ook baby en zwangerschapskleding. Ook andere artikelen zoals tassen en steigerhouten meubels horen bij het assortiment.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
DiGiD CURSUS KBO BEEK

BEEK - In samenwerking met de bibliotheek Beek geeft de KBO Beek u graag uitleg. Steeds meer....

Lees meer...
 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE