Zoeken


Digitale stad Berg en Dal gaat met zekerheid glasvezelnetwerk aanleggen PDF Afdrukken E-mailadres
vrijdag 14 september 2018 23:08

GEMEENTE BERG en DAL - Na een periode van intensieve voorbereidingen en overlegrondes gaat het er nu definitief van komen; supersnel internet voor het buitengebied van Berg en Dal. Digitale Stad Berg en Dal gaat met zekerheid glasvezel uitrollen in de regio waarna circa 2.150 huishoudens gebruik kunnen maken van een glasvezelaansluiting. Bewoners van het buitengebied kunnen zich tot 20 november 2018 aanmelden voor een glasvezelaansluiting en hebben zo invloed op de korting van de eenmalige bijdrage. Digitale Stad Berg en Dal, een samenwerking tussen Digitale Stad B.V., Delta Rijssen Glasvezel Investeringen en KPN NetwerkNL, zal begin 2019 starten met de aanleg van het glasvezelnetwerk in het buitengebied van Berg en Dal. Veel keuzevrijheid: Vele inwoners van..

het buitengebied van Berg en Dal hebben te maken met langzame internetverbindingen, die de 5 MB niet overstijgen. Met een aansluiting van Digitale Stad Berg en Dal kunnen zij de beschikking krijgen over supersnel internet met een gelijke up- & downloadsnelheid tot 500 Mbit/s. Naast supersnel internet via een hoogwaardig en betrouwbaar open glasvezelnetwerk, biedt Digitale Stad Berg en Dal inwoners veel keuzevrijheid. Zo is er vrije providerkeuze en is geen verplicht abonnement nodig. Providers die zeker leveren op het netwerk zijn bijvoorbeeld: KPN, XS4ALL, Telfort, Tele2, T-mobile Thuis, Solcon e.a. Aansluiten met korting: De eenmalige kosten voor een glasvezelaansluiting bedragen maximaal 1.800 euro. Maximaal, want afhankelijk van het aantal inschrijvingen voor 20 november 2018 kan de korting op dit bedrag oplopen tot 300 euro bij 50% inschrijvingen en tot 800 euro bij 80% inschrijvingen. Hoe meer mensen zich tijdens de campagne inschrijven, hoe lager de aansluitkosten per aansluiting. Op 20 november zal de eindbalans worden opgemaakt om het exacte kortingsbedrag op de eenmalige bijdrage te bepalen. Deze boodschap staat samen met de keuzevrijheid centraal in de publiekscampagne, waarmee Digitale Stad Berg en Dal naar buiten treedt. Bewoners die binnen het projectgebied vallen, ontvangen komende week persoonlijk bericht van Digitale Stad Berg en Dal met daarin alle informatie. Deze informatie is tevens te vinden op www.digitalestadbergendal.nl


 

Flits

Bicycleteam Juliana te gast in Toen en Now

Zondag 26 mei om 13 uur heeft Toen en Now weer nieuwe gasten.

Lees meer...
 
Verkiezingen in Leuth voor nieuwe speeltoestellen groot succes!

LEUTH - Vanavond 17 mei om klokslag 20.00 uur sloot in het Leuthse kulturhus de stembus. Alle kinderen tot 13 jaar konden daar vandaag hun stem uitbrengen voor nieuwe speeltoestellen in De Rollebol, de speeltuin die aan de Hengemunde ligt. Deze toestellen zijn aan vervanging toe en daarom had de gemeente verkiezingen uitgeschreven, waarbij kinderen uit Leuth een keuze konden maken uit drie ontwerpen.

Lees meer...
 
Leuthse kinderen kiezen nieuwe speeltoestellen in Rollebol

LEUTH - De speeltoestellen in De Rollebol aan de Hengemunde in Leuth zijn aan vervanging toe en daarom

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!