Zoeken


Zeer succesvolle Seniorenkermis Ooij PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 08 september 2018 20:21

OOIJ-  Er kon weer gedanst worden vrijdag 7 september! De eerste Seniorenkermis-middag werd een groot ouderwets succes. In samenwerking met het bestuur de Sprongstichting en Ooijse KBO werd deze middag georganiseerd, om te zien of er een behoefte was voor een dansmiddag die er sinds het afschaffen enkele  jaren geleden, en die was er, z’n kleine 150 senioren uit Ooij en uit bijna alle andere dorpen uit de gemeente Berg en Dal waren naar het dorpshuis “De Sprong” gekomen om weer eens lekker ouderwets te dansen, DJ, Theo van Blitz had met op deze middag afgestemde muziek al snel de stemming erin en maakte er een gezellige middag van, waar de Weense Wals veleta, mazurka, quickstep, samba, tango, twist en het iets jongere Line-dansen regelmatig voor een volle dansvloer zorgde. De zaal was ingericht met een snoepkraampje met een mini popcorn- machine, men kon zich bewijzen met ballengooien op blikken, door leden van de schietafdeling van Schutterij Eendracht was een schietbaantje geplaatst waar ook op een bewegend doel kon worden geschoten. Schutters Koningin Margaret van Schutterij Eendracht kwam met haar gevolg ook deze middag opluisteren. Het eerste kopje koffie of thee en de vers gebakken oliebollen met meel van de Groesbeekse molen waarmee werd rond gegaan waren gratis evenals de entree! Een middag die zeker een (groter) vervolg krijgt!

Foto’s: © Bert Roodbeen. of


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...