Zoeken


Drie Oeverfestival 14 -15 en 16 september ! PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 04 september 2018 21:34

OOIJ - Het 3 Oeverfestival in het derde weekend van september , dat is drie dagen genieten op de oevers van de Gelderse Poort. Met muziek, theater, dans en kunst en eten & drinken. Kom fietsen , wandelen of varen langs dijken, dorpen en uiterwaarden!

Een onderdeel van het 3 Oeverfestival is de 3 Oever Open Atelier Route. Tijdens het 3 Oever Festival stellen kunstenaars hun atelier open voor publiek. Anderen brengen hun kunstwerken naar aparte locaties, om te laten zien.

Truus Nauta uit Ooij is deelneemster aan de 3 Oever Open Atelier Route . Toen zij ruim 40 jaar geleden in het dorp Ooij kwam wonen, was ze verrukt van het landschap om haar heen. Fietsend over de dijken en binnenwegen van de polder en nu ook lopend over de boerenland paden voelt ze zich een bevoorrecht mens. Het landschap inspireerde haar zo, dat het een uitdaging voor haar was het vorm te geven in textiel.

Zij exposeert  haar “Landschappen in Textiel” in de natuurvriendelijke Zelfpluktuin Ooijs Moois aan de Leuthse straat in Ooij.                     Openingstijden van 11 tot 17 uur op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september.

www.ooijsmoois.nl

www.truusnauta.nl

Wilt u meer weten over het hele festival ? www.3oeverfestival.nl


 

 

 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...