Zoeken


Wijkhelden in het zonnetje tijdens vierde Wijkheldendag Geslaagde Wijkheldendag op scoutingterrein St. Walrick PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 03 september 2018 20:50

OVERASSELT - Zondag 2 september was de vierde Wijkheldendag. Dit jaar kwamen ruim 300 enthousiaste Wijkhelden uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Druten, Heumen en Nijmegen naar de scoutingvelden van St. Walrick in Overasselt. Het was een actieve dag met prachtig weer en leuke activiteiten in aanwezigheid van wethouders van de deelnemende gemeenten. Als officiële opening van de dag was er een optreden met het nieuwe Wijkheldenlied met rapper Poke en Olivier.

Bedankt Wijkhelden! De vierde Wijkheldendag werd officieel geopend door wethouder Leo Bosland van de gemeente Heumen, directeur Bart de Bruin en Michelle Stuiver van Dar. Ze bedankten alle Wijkhelden voor hun inzet voor een schone buurt en hun komst naar de Wijkheldendag. Op dit moment zijn in de regio ruim 1600 Wijkhelden actief, die een bijdrage leveren aan een schone buurt.....

De straat is van ons;Als muzikale opening van de Wijkheldendag, zongen rapper Poke en Olivier samen met Wijkhelden Wendy en Wouter, directeur Bart de Bruin (Dar) en wethouder Nelson Verheul (gemeente Berg en Dal), Piet de Klein (gemeente Beuningen), wethouder André Springveld (gemeente Druten), wethouder Leo Bosland (gemeente Heumen) en wethouder Bert Velthuis (gemeente Nijmegen), samen het nieuwe Wijkheldenlied: ‘De straat is van ons’.

Sport, spel en plezier; Naast het optreden konden de Wijkhelden zich uitleven op het terrein. Het terrein was omgetoverd tot een groot attractiepark met diverse activiteiten zoals stormbanen, reuze glijbanen, trampolines, een skippybalrace, sumoworstelen, koeien melken, schminken en nog veel meer! Voor de volwassenen was er een rondleiding met een boswachter en een gids van het IVN in het mooie vennengebied.

Meer informatie of aanmelden: www.wijk-helden.nl; Meer foto’s en filmpjes op de Facebookpagina van Wijkhelden. Foto: © Geert Timmer.


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...