Zoeken


OldStars Millingen FC gaat van start en zoekt deelnemers / Woensdagmiddagvoetbal start weer PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 29 augustus 2018 21:03

MILLINGEN ad RIJN - Na enkele trainingen voor de zomervakantie pakken de OldStars Millingen FC hun trainingen weer op. Tijdens de Kick Off zaterdag 1 september 2018 op Sportpark De Hove zal er een demonstratie-wedstrijd zijn tegen OldStars Juliana uit Malden. Daarna zal er vanaf zaterdag 8 september 2018
elke zaterdagmiddag wekelijks getraind worden op Sportpark De Hove. U bent van harte welkom
om vrijblijvend kennis te maken met Walking Football bij de OldStars Millingen FC.
Doorgaans beginnen we met een lichte warming-up, wat sportieve oefeningetjes met en zonder bal om vervolgens af te sluiten met een partijvorm.
Kernwoorden zijn: samen bewegen, samen strijden en samenzijn..!
We verzamelen zaterdags vanaf 15.30 uur en starten om 16.00 uur. Deelname is vooralsnog kosteloos dus wat houdt u tegen? Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
De leeftijd voor deelname is vanaf circa 55 jaar, maar meedoen omdat je het leuk vindt, is belangrijker dan je leeftijd. Hopelijk tot gauw!
Marc-Jan Schenning, Coördinator OldStars Millingen.

Foto’s: © Hans Driessen of


Woensdagmiddagvoetbal start weer

 

MILLINGEN  a/d RIJN - Vanaf woensdag 5 september 2018 zal Jesse van Deelen wekelijks op woensdagmiddag de inloop-training verzorgen op onze voetbalvelden voor pupillen van circa 5 jaar t/m groep 8 van de basisschool.  Op een speelse en uitdagende wijze zal Jesse de kinderen laten spelen en voetballen met elkaar. Om 13.15 uur wordt er gestart op Sportpark De Hove aan de Hoefseweg en het duurt tot 15.00 uur.

Tijdens de schoolvakanties is er géén training, want dan organiseert de VAM de voetbalclinics met Imke Driessen en Daan Arnts. De doelgroep is onze pupillen, maar ook niet-leden, jongens, meisjes zijn van harte welkom. Het doel is sportstimulatie, extra trainingsmogelijkheid voor de kleintjes en om de jonge jeugd enthousiast te maken voor het voetballen bij SC Millingen.Voor informatie kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. We kijken uit naar jullie komst en wensen jullie veel plezier met de trainingen.!

Marc-Jan Schenning, Coördinator VAM. Foto: © Hans Driessen.


 

Flits

TONEELUITVOERING VAN DE OPTIMIST 23 en 24 MAART IN OOIJ AFGELAST

OOIJ - Wegens omstandigheden bij toneelvereniging De Optimist  uit Ooij worden de uitvoeringen in de De Sprong van 23 en 24 maart tot onze spijt gecanceld. Er is nog geen nieuwe datum gepland. Zodra er een nieuwe datum bekend is, hoort u van ons.


 
Maatregel en plan voor De Linde

GROESBEEK -  De gemeente Berg en Dal gaat de vergunning van uitgaansgelegenheid De Linde in Groesbeek 2 weken intrekken...

Lees meer...
 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Andere ophaaldagen afval vanaf zaterdag 2 februari 2019

GEMEENTE BERG en DAL - Vanaf zaterdag 2 februari 2019 zijn veel ophaaldagen van afval anders dan u gewend bent. De tijd blijft hetzelfde. Zet uw afval op de ophaaldag voor 7.30 uur aan de straat.

Weten wanneer wij uw afval ophalen? Kijk voor ...

Lees meer...