Zoeken


KBO Beek, juni in Iran augustus in Costa Rica PDF Afdrukken E-mailadres
maandag 20 augustus 2018 07:54

BEEK - Vertrokken werd er donderdag 9 augustus met vervoersbedrijf Leenders om  13.00uur voor een vakantiemiddag die de KBO Beek al jaren organiseert voor leden die er in de zomer niet uit kunnen maar natuurlijk ook voor alle andere leden. Ontvangen werden wij met een kopje koffie/ thee met gebak, waarna wij in groepen  met een gids, de overdekte tropische vlindertuin gingen ontdekken, wij genoten van de vlinders, die voor je ogen uit de cocon kwamen, andere dieren, zoals Wandelende Takken, schildpadden, in de tropische vijver zagen  wij de vele  vissen van groot tot klein via een touw loopbrug liepen wij naar de top  van de tropen waar zich bijzondere bomen bevonden en probeerden wij  de beesten die zich daar schuil hielden te ontdekken.

Ook de bijzondere schelpencollectie was zeker ook de moeite waard om met aandacht te bekijken.  Nadat wij van de rondleiding genoten hadden, was er nog even de tijd om zelf wat rond te kijken. Rond 17.00 uur werd er weer richting Beek gegaan, al onze indrukken meenemend, een bijzonder geslaagde middag. Voor onze leden van deze uitstap die zich daar voor opgegeven hadden viel er nog te genieten van een driegangen diner met een consumptie bij hotel `t Spijker.

Natuurlijk wilt u ook wel zo`n uitstapje meemaken, de KBO Beek maakt dat voor u mogelijk, voor 20 euro per kalenderjaar bent u een van de reizigers. Gérard Tesser, vz KBO Beek, geeft u info.

Foto: © René Hendriks, waarbij aangetekend dat niet iedereen op de foto wilde!!


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.