Zoeken


Binnenkort Walking Football & More PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 05 mei 2018 22:06

MILLINGEN a/d RIJN - De VAM (Voetbal Academie Millingen en onderdeel van SC Millingen) heeft in samenwerking met de gemeente Berg en Dal, ervaringsdeskundigen van Old Stars bij NEC en SV Juliana en de GGZ de activiteit Walking Football & More opgezet. Medio 2018 gaan wij van start en de bedoeling is, dat vitale ouderen vanaf circa 55 jaar hieraan kunnen deelnemen.
Walking Football wordt aangeboden en houdt vooral in, dat er voetbal gespeeld wordt zonder te rennen. Maar ook alternatieve activiteiten zoals Nordic Walking, Sportief Wandelen, Bootcamp Senior of een combinatie hiervan zijn mogelijk.
Wat is er leuker dan met elkaar op een nader af te spreken dag en tijdstip een balletje te trappen en een leuke tijd en gezelligheid samen te hebben.Wij begrijpen heel goed,dat Walking Football en de andere activiteiten uw

interesse oproept maar dat u toch nog wat vragen heeft en nadere toelichting wil. Speciaal daarvoor wordt een informatieavond georganiseerd op maandag 28 mei in ons clubhuis op Sportpark De Hove in Millingen aan de Rijn.
Aanvang is om 19.30 uur en zal tot circa 20.45 uur duren.
Daarnaast willen wij ook op een verantwoorde manier met u gaan bewegen en zullen wij u de mogelijkheid bieden zich te onderwerpen aan een fitheidstest. Deze fitheidstest zal gehouden worden op maandag 4 juni (1 week later), ook op Sportpark de Hove.
Informatieavond: Maandag 28 mei 2018 Aanvang: 19.30 uur, Einde: circa 20.30 - 20.45 uur

 

Fitheidstest:           Maandag 4 juni 2018   Aanvang: 16.00 uur, Einde: 20.00 uur
Per sessie circa 1,5 uur benodigd inclusief adviesgesprek
Om enigszins te weten waar wij aan toe zijn qua interesse en opkomst tijdens de informatie-avond vragen wij u vriendelijk zich op te geven via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Die avond zullen wij dan tevens vragen u op te geven voor de fitheidstest en zullen wij dag en tijdstip met u vaststellen voor de 1e sessie.

Voor verdere vragen, informatie of aanmelding kunt terecht bij Marc-Jan Schenning (06-14992849) of mailen naar vam@scmillingen.nlMet sportieve groet,  Marc-Jan Schenning (Coördinator VAM)


 

Flits

LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE

IN VERBAND MET LAADPROBLEMEN FOTOALBUM WEBSITE KUNNEN FOTO'S ALLEEN VIA FACEBOOK BEKEKEN WORDEN

 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Nieuw bij Omroep Berg en Dal FOCUS POLITIEK Donderdagavond van acht tot negen uur

GROESBEEK - Omroep Berg en Dal start op donderdag 20 september een nieuw radioprogramma: FOCUS POLITIEK.

Lees meer...
 
Ook op FB


 
Internet hosting

 


 
Gratis gymles bij de KBO Beek

BEEK - U wilt uw fysiek natuurlijk graag op niveau houden, dat kan bij de KBO Beek, iedere week samen met anderen op een prettige manier werken aan uw conditie onder deskundige leiding in het Kulturhus Beek. Iedere maandagmiddag  bij de KBO Beek;  DANS JE FIT

Een uur lang heerlijk ritmisch bewegen, onbevangen de week goed beginnen, uw ledenmaten zijn weer top. Aanvang 15.30 uur, de lessen worden gegeven door Chiquita...


Lees meer...
 
KBO Beek sportief nieuw in 2018 “ QIGONG”

BEEK - Vanaf 4 september 2018 start de KBO Beek onder de deskundige leiding van Marianne Lindner met Qigong. Een eeuwenoude Chinese wijze om je lichaam en geest in balans te brengen op een ontspannen,  zachte manier en met aandacht worden de oefeningen uitgevoerd....

Lees meer...