Zoeken


Koningsdag 2018 in de Polder. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 28 april 2018 08:01

Koningsdag in de Polder begon in de meeste dorpen met een rondgang met versierde fietsen door het dorp waar in Millingen a/d Rijn burgemeester Slinkman en de nieuwe gedecoreerden aanwezig waren bij de aubade. In Ooij werd een Defilé en Vendelhulde gebracht aan de nieuw gedecoreerde en wethouder Sylvia Fleuren. Verder bij lees meer.

Millingen a/d Rijn Leuth Ooij Beek Foto’s: © Bert Roodbeen.

Koningsdag in Millingen a/d Rijn: Ook hier begon Koningsdag met een optocht met versierde fietsen voor een rondgang door het dorp, burgemeester Slinkman nam samen met de nieuwe gedecoreerden een aubade af op het Kastanjeplein waar de dansgarde van de CV “De Deurdouwers” en het “Juliana” Bicycle Team een demonstratie van hun kunnen gaven. Carnavalsprins Wielie maakte de winnaars van de mooist versierde fiets bekend. Op en rond het Oranjeplein werd een Braderie met voor de jeugd attracties gehouden, en kleedjesmarkt waar ook de jeugd het een en ander probeerde te verkopen. Ook werd er een concert gegeven door Fanfare St. Cecilia. Foto’s: © Bert Roodbeen.


Koningsdag in Leuth :Op de sportvelden van VVLK werd met een harde confetti knal de Koningsdag geopend voor de jeugd was er naast het konijntjes knuffelen en springkussens en schminken voor de allerkleinsten een nieuw onderdeel het lasergamen, of abseilen via de tokkelbaan van Top Op Hoogte uit Leuth.  Of het rustige paardrijden.  Foto’s: © Bert Roodbeen.


Koningsdag in Ooij: Ook hier werd gestart met een rondgang met versierde fietsen en muziek van “Muziekvereniging Ooijse Toekomst”en schutterij “Eendracht”met koningspaar voorop het eindpunt lag dit keer bij de kantine van SVO i.p.v. het Reiner van Ooiplein. Hier werd een Defilé en Vendelhulde gebracht aan de nieuw gedecoreerde waarbij wethouder Sylvia Fleuren  namens de gemeente aanwezig was.

Voor de jeugd was de kindershows Super Cindy en Clown Onkie met zijn biologisch afbreekbare figuurballonnen op het programma gezet. Naast een broodje knakworst, chips / drinken + ijs / poffertjes kregen zij van Piet Piraat een suikerspin. Ook werd de winnaars van de versierden fietsen  en ballonnenwedstrijd  2017 bekend gemaakt.De organisatie lag in handen van: S.V.O.Voetbal, Muziekvereniging Ooijse Toekomst Schutterij Eendracht en C.V. De Deurzakkers. Foto’s: © Bert Roodbeen


 

Koningsdag in Beek: Versierde fietsen vertrokken samen met de KNA voorop vanaf de Brasserie Beek voor optocht door het dorp. Op de Rijksstraatweg werd een Vrijmarkt gehouden. Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Koningsdag Berg en Dal: Berg en Dals Bloei trakteerde de Berg en Dalse kinderen op een dagje Tivoli met Tiffi enToffi. (geen foto's)

 

Flits

Fotoalbum

In verband met een probleem met het oude fotoalbum wordt gewerkt aan het herstel hiervan in een nieuw fotoalbum. Ook kunnen foto's via Facebook bekeken worden


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.


 
Gemeente koopt gronden Prorail

GEMEENTE BERG en DAL - De gemeente Berg en Dal koopt de gronden van het voormalig spoortracé in Groesbeek. Ze koopt deze van Prorail voor het symbolische bedrag van  1,-. De definitieve overdracht vindt waarschijnlijk plaats in het.....

Lees meer...
 
Gratis computercursussen in de bibliotheek Beek-Ubbergen.

BEEK - Naast een bron van verhalen is de bibliotheek een plek waar je een leven lang informeel kunt leren. Ook als je nog nooit met een computer hebt gewerkt. De Bibliotheek Gelderland Zuid organiseert in...

Lees meer...