Zoeken


Netwerk bijeenkomst Thornsche Molen PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 08 april 2018 22:11

PERSINGEN – Beste buurman/buurvrouw uit Leuth en Zyfflich e.o. Graag willen wij je/jullie uitnodigen voor de eerste MIENTHUUS.de netwerk bijeenkomst op vrijdag 13 april in de Thornsche Molen in Persingen. Het thema van de middag is: “Wij samen aan de grens”.

Wij leven zo dicht bij elkaar! Nederlanders en Duitsers. Bijna dagelijks hebben wij contact met mensen over de grens. MAAR: Wat is precies jouw verhaal met de grens, jouw grensgeschiedenis? EN: Wat vind je zelf leuk bij de buren?

Wat delen wij Nederlanders en Duitsers al met elkaar? Waar kunnen wij elkaar versterken? Waar zijn de verschillen? En ook: willen wij meer grens-contacten? En dan onze gemeenschappelijke geschiedenis: Waar staan wij nu? Luisteren wij goed naar elkaar’s verhalen? Zijn er dingen, die wij de andere mens over de grens graag willen vragen of laten weten?

Vele vragen, veel ruimte voor uitwisseling (voor ieder in zijn eigen taal!), dat wensen wij - het Team van Forte Welzijn en van MIENTHUUS.de-  voor deze eerste netwerkbijeenkomst met een "open" karakter.

Aanmelden bij: Rene Verheijen: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bij Iris Haarland: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wij zorgen voor koffie, thee met iets lekkers erbij !

Met hartelijke groeten en tot 13 april ! Rene, Iris en Patty. Forte Welzijn / MIENTHUUS.de


 

Flits

Veer Millingen Pannerden uit de vaart

Lees meer...
 
Storing fotoalbum

In verband met een probleem met het fotoalbum kunnen enkele mappen tijdelijk alleen via Facebook bekeken worden! Er wordt gewerkt aan het herstel hiervan. 

 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Groesbeeks dialect in Bibliotheek Groesbeek

GROESBEEK - Het Groesbeeks dialect zal voor velen buiten de Groesbeekse gemeentegrenzen niet altijd even goed te volgen zijn. Theo Giesbers is een echte kenner van deze ‘taal’. Op donderdagavond 25 oktober geeft hij in de Bibliotheek Groesbeek een lezing over het ‘Gruusbeks’. Het is het eerste hoorcollege in het kader van de lezingenreeks “Universiteit van Groesbeek”...

Lees meer...
 
KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top.

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

Lees meer...