Zoeken


Kennismaken met buren uit alle culturen succesvol PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 08 april 2018 21:40

OOIJ - Wat een geweldig geslaagde dag was dit zondag 8 april. Onder het genot van het heerlijke zonnetje is de missie geslaagd. Ruim 65 mensen hebben met elkaar zitten praten en eten. Echt kennis maken met elkaar uit verschillende culturen. De middag werd geopend door Anwar Mansaladoon die zijn verhaal deed hoe en met welke gevaren hij vanuit Syrië over zee in Arnhem in de koepel terecht was gekomen. Als columnist van de Gelderlander. heeft hij diverse columns geschreven, over cultuur en taal verschillen en het leren begrijpen ervan. Van enkel columns hield hij een voordracht zoals die ook in het dagblad stonden en voor veel mensen herkenbaar waren.

Maxwell, Amhad en Mohammaod speelde op de Djembé en Handpan. Als afsluiter werd een echte Nederlandse Bingo gespeeld. Heerlijk eten uit verschillende culturen. Iedereen had super zijn best gedaan. Er is gelachen, gezongen, gedanst, geknutseld maar vooral contact gemaakt met elkaar. En hopelijk gaan die contacten mooie vriendschappen worden. We willen iedereen bedanken die deze dag tot een succes hebben gemaakt. Daarin willen we zeker wiidoenmee.nu en dorpshuis De Sprong niet vergeten. Over een half jaar zal er een vervolg worden georganiseerd wat  hopelijk weer z’n succes wordt. Iedereen namens Maria Janssen en Patty Veldshuis  & Forte Welzijn bedankt.

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Veer Millingen Pannerden uit de vaart

Lees meer...
 
Storing fotoalbum

In verband met een probleem met het fotoalbum kunnen enkele mappen tijdelijk alleen via Facebook bekeken worden! Er wordt gewerkt aan het herstel hiervan. 

 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Groesbeeks dialect in Bibliotheek Groesbeek

GROESBEEK - Het Groesbeeks dialect zal voor velen buiten de Groesbeekse gemeentegrenzen niet altijd even goed te volgen zijn. Theo Giesbers is een echte kenner van deze ‘taal’. Op donderdagavond 25 oktober geeft hij in de Bibliotheek Groesbeek een lezing over het ‘Gruusbeks’. Het is het eerste hoorcollege in het kader van de lezingenreeks “Universiteit van Groesbeek”...

Lees meer...
 
KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top.

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

Lees meer...