Zoeken


Koninklijke Onderscheiding voor raadslid Robert Houkes tijdens afscheid van raadsleden. PDF Afdrukken E-mailadres
donderdag 29 maart 2018 00:18

GROESBEEK - Burgemeester Slinkman van de gemeente Berg en Dal reikte woensdagmiddag 28 maart in het gemeentehuis tijdens de openbare raadsvergadering waarin afscheid werd genomen van de raadsleden een Koninklijke Onderscheiding uit aan raadslid Robert Houkes.

De heer L.G.K.J.E. (Robert) Houkes uit Leuth werd bij dit  afscheid  gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer Houkes was van maart 2006 tot 31 december 2014 raadslid van de voormalige gemeente Ubbergen en sinds 1 januari 2015 raadslid van de gemeente Berg en Dal. De raadsleden die niet terug keren in de nieuwe raad kregen als herinnering een bijzondere legpenning met aan een zijde het wapen van de gemeente Berg en Dal en aan andere zijde de naam en het aantal dienst jaren als raadslid. .

Foto’s: © Bert Roodbeen.


 

Flits

Veer Millingen Pannerden uit de vaart

Lees meer...
 
Storing fotoalbum

In verband met een probleem met het fotoalbum kunnen enkele mappen tijdelijk alleen via Facebook bekeken worden! Er wordt gewerkt aan het herstel hiervan. 

 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Groesbeeks dialect in Bibliotheek Groesbeek

GROESBEEK - Het Groesbeeks dialect zal voor velen buiten de Groesbeekse gemeentegrenzen niet altijd even goed te volgen zijn. Theo Giesbers is een echte kenner van deze ‘taal’. Op donderdagavond 25 oktober geeft hij in de Bibliotheek Groesbeek een lezing over het ‘Gruusbeks’. Het is het eerste hoorcollege in het kader van de lezingenreeks “Universiteit van Groesbeek”...

Lees meer...
 
KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top.

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

Lees meer...