Zoeken


Eerste coalitiebesprekingen politieke partijen Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
dinsdag 27 maart 2018 12:00

Foto: © Remco Wildeman. Degroesbeek.nl

GROESBEEK – Maandagavond 26 maart vond in de raadszaal van het gemeentehuis de eerste openbare coalitiebespreking met de 11 politieke partijen in aanloop naar een nieuw te vormen college. Door de fracties werd er terug gekeken op de het resultaten van de verkiezingen, met de felicitaties naar fracties met de grootste winst. Alle fracties waren tevreden hoe de verkiezing campagne gevoerd was. Waarna zij de voor hen belangrijkste partijstandpunten bekend maakte die in een evt.akkoord terug te vinden moesten zijn in een coalitieprogramma wat bij enkele de voorkeur had boven een algemeen raadsprogramma. Deze week gaan de fracties in volgorde van grote in gesprek met het grootste partij het  CDA voor de vorming van een programma. SylviaFleuren (CDA), Erik Weijers (VOLG), Alex ten Westeneind (GJS), Annelies Visser (Polderbreed), Toon de Jong (Voor Berg en Dal) en Irma van de Scheur (GVP).zijn de wethouderskandidaten.De bespreking was live te volgen via omroep Berg en Dal. Zie ook, De Groesbeek.nl Foto’s: © Bert Roodbeen. 


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.