Zoeken


“Mag het een beetje meer zijn”, PDF Afdrukken E-mailadres

Ooij – Na een jaar te hebben overgeslagen stond zaterdagavond 24 maart de toneelvereniging ‘De Optimist’ weer met de klucht 'Mag het een beetje meer zijn' op het podium van dorpshuis ’De Sprong’, het stuk speelde zich af in een ‘Spa Welness’ Hazenberg wat natuurlijk voor hilarische momenten zorgde. Een dag later werd het nogmaals opgevoerd speciaal voor de senioren vereniging uit Kekerdom en Leuthse en Ooijse KBO- vereniging. De Ooijse KBO voorzitter reikte aan de leden van de Optimist een voorjaarsbloem uit.
Foto: © Bert Roodbeen.


Laatst aangepast op maandag 26 maart 2018 11:56
 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.