Zoeken


Jaarconcert Muziekgezelschap Edelweisz in Berg en Dal PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 25 maart 2018 22:00

BERG en DALDe zaal zat vol zaterdagavond 24 maart in dorpshuis ‘’Kerstendal’’ waar ‘Muziekgezelschap Edelweisz’ haar jaar concert gaf. Het thema was dit jaar ‘Edelweisz door de jaren heen’. Alles in he  t programma had te maken met het 90-jarig jubileum van Edelweisz dat dit jaar gevierd wordt. Er werd muziek gespeeld van vroeger, maar er staat ook nieuwe muziek op de lessenaar dat onder leiding staat van Theo Jetten, die ditmaal wegens verhindering van dirigent Danny Eising ook het al tien jaar bestaande jeugdorkest dirigeerde Het concert werd geopend door de jongste leden van de eigen muziekopleiding van Edelweisz olv Olga van Kouwen, ze werd voor haar inzet en in het bijzijn van de haar leerlingen voor de pauze bedankt met een bos bloemen. Na het concert werd de dirigent Theo Jetten bedankt en enkel gastspelers. De voorzitter Mariet Wouters-Wolken werd bedankt voor haar inzet met een bos bloemen, ze draagt binnenkort haar stokje over. Bij het concert was er veel waardering voor het stuk van “The Lion King” waarbij het werd opgeluisterd door een danseres zoals die ook in de musical wordt opgevoerd. Foto’s: © Bert Roodbeen.

Foto’s: © Bert Roodbeen


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.