Zoeken


Frontale aanrijding met twee personenauto’s in Persingen. PDF Afdrukken E-mailadres
woensdag 14 maart 2018 19:02

PERSINGEN - Dinsdagmiddag 13 maart vond er een frontale aanrijding plaats op de St. Hubertusweg bij Persingen. De automobilist kwam door de botsing bekneld te zitten en moest door de brandweer uit de wagen worden geholpen. De bestuurder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie is een onderzoek begonnen naar de toedracht van het ongeluk. Bron: Ooijpoldernieuws. Foto's: © Marcel Vink.


 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.