Zoeken


Halfvasten lichtoptocht Millingen a/d Rijn. PDF Afdrukken E-mailadres
zaterdag 10 maart 2018 00:00

Millingen a/d Rijn – Groot en lang was de door de organisatie Lichtoptocht Millingen CV De Deurdouwers georganiseerde verlichte halfvastenoptochten die vrijdagavond 9 maart door het dorp trok. de regen kon de deelnemers en bezoekers er niet van weerhouden om er een mooi feest van te maken die live via Omroep Berg en Dal op TV te volgen was. Na de optocht vond de prijsuitreiking plaats in Millings centrum.  hieronder de winnaars.

De uitslag van de lichtoptocht in Millingen aan de Rijn 2018. Zie lees meer...

Foto’s: © Bert Roodbeen. 

Praalwagens

1e prijs: CV Net Uitgebloazen (Startnr:109)
2e prijs: CV Binnendur (Startnr:111)
3e prijs: CV De Niksnutters (Startnr:123) & CV Kiek ma dan kun je dat altijd nog zien (Startnr:122)

Loopgroepen en enkelingen
1e prijs: Jut & Jul (Startnr:152)
2e prijs: CV Van Alles Wat (Startnr:153)
3e prijs: Kaat, Taat en Naad (Startnr:151)

Wij feliciteren de winnaars met hun prijzen en bedanken alle deelnemers en vrijwilligers voor hun deelname en inzet. Door jullie wordt de lichtoptocht stralend en magisch in plaats van donker en kil. Hopelijk allemaal tot volgend jaar, organisatie Lichtoptocht Millingen CV de Deurdouwers.

 

Flits

Veer Millingen Pannerden uit de vaart

Lees meer...
 
Storing fotoalbum

In verband met een probleem met het fotoalbum kunnen enkele mappen tijdelijk alleen via Facebook bekeken worden! Er wordt gewerkt aan het herstel hiervan. 

 
Internet hosting

 


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Groesbeeks dialect in Bibliotheek Groesbeek

GROESBEEK - Het Groesbeeks dialect zal voor velen buiten de Groesbeekse gemeentegrenzen niet altijd even goed te volgen zijn. Theo Giesbers is een echte kenner van deze ‘taal’. Op donderdagavond 25 oktober geeft hij in de Bibliotheek Groesbeek een lezing over het ‘Gruusbeks’. Het is het eerste hoorcollege in het kader van de lezingenreeks “Universiteit van Groesbeek”...

Lees meer...
 
KBO Beek lidmaatschap = voordeel ten top.

BEEK - Nu lid worden van de KBO Beek, de seniorenvereniging met ruim 400 leden, en tot 1 januari  2020 genieten van alle

Lees meer...