Zoeken


Tien jarig Jubileumavond zanggroep De Kèls Groesbeek PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 05 november 2017 23:51

GROESBEEK - Overweldigende opkomst voor het jubileumconcert van De Kèls. Zeker 300 fans kwamen zaterdagavond 4 november naar De Mallemolen, om de jubilerende Kèls te horen en te zien. Een prachtige totaalshow met totaal 23 liedjes. Er waren gastoptredens van de Fröhliche Blechbläser (een blazersensemble uit fanfare Wilhelmina), van Bart Eijkhout op zijn accordeon, van Theo Peters met Wim Gerritsen en van Jan Meijers (van Tuttie, de Groesbeekse Elvis). Vóór de pauze nummers uit de zestiger en zeventiger jaren, die op hun nieuwe CD zijn opgenomen. De CD werd gepresenteerd door hun oudste fan Rietje (90) en symbolisch overhandigd aan de dirigent Louis van de Waarsenburg. Rietje is vanaf het...

eerste optreden en heeft in de tien jaren werkelijk nog geen enkel optreden overgeslagen.

Na de pauze zongen De Kèls overige liedjes uit hun repertoire. De avond werd afgesloten met het lied met toepasselijke naam: Das letzte Lied. De solo hierbij werd gezongen door de duidelijk trotse initiatiefnemer en oprichter Theo Jansen. Het is zeker geen laatste lied voor De Kèls. Zij zijn voornemens om nog lang door te gaan en hun volgende optreden is al op zondagmiddag 14 januari in De Sprong in Ooij.

Na dat laatste lied was er nog een afterparty, waar deze bijzonder geslaagde avond op een gepaste wijze werd afgesloten met veel zang en dans. Telefoon foto’s: De Kels.

 

Flits

KBO Beek ook in 2019 een rots in de branding voor u

De KBO Beek, de seniorenvereniging van Beek met ruim 400 leden is er ook in 2019 voor u als het gaat om belangenbehartiging van onder andere AOW, pensioenen, veiligheid, welzijn en wonen op landelijk, provinciaal, regionaal en gemeentelijk niveau....

Lees meer...
 
Fotoalbum

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!


 
Internet hosting

 


 
Inhetlaag.nl ook op


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Een bijzondere kersttentoonstelling in huismuseum de kleine Heilige Geest

GROESBEEK - Ook dit jaar kan men naast de vaste collectie in het huismuseum de kleine Heilige Geest genieten van de kersttaferelen zoals de 60 kerststallen uit vele werelddelen, waarvan een grote 100 jaar oud die  de hele serre in beslag neemt. Het afgelopen jaar is het museum uitgebreid met eeprachtige collectie. Het betreft uitbeeldingen van de vlucht naar Egypte.

Lees meer...
 
Remco Wildeman benoemt als griffiemedewerker in de gemeente Berg en Dal.