Zoeken


International Cargo Bike Festival (ICBF ( Bakfiets treffen) Nijmegen PDF Afdrukken E-mailadres
zondag 17 april 2016 23:27

Nijmegen – Zondagmiddag 17 april vond vanaf 13.00 uur voor de 5e maal het  International Cargo Bike Festival (ICBF  (bakfiets treffen) plaats op het buiten terrein van de Cultuurspinnerij Vasim. Op deze publieksdag waren er weer diverse bakfietsen en Bikes te bewonderen en konden er proef ritjes gereden worden. Een een vast onderdeel van het BakfietsTreffen is het NK Slowbiking waar deelnemers zo langzaam mogelijk een stuk van 11 meter moeten afleggen, een oefening in het balanceren. Voorafgaand aan het festival ging om 12.00uur vanaf de Grote markt de bakfietsparade door het centrum van start. Foto’s: © Bert Roodbeen

 

Flits

Zondag 28 juli om 13 uur is Toen en Now weer op de radio.

In deze uitzending van Toen en Now Theo Gosselink te gast. Theo is oprichter van de Scootie Angels. Het is een clubje van scootmobiel rijders. Regelmatig rijden zij gezamenlijk mooie routes in de omgeving. De gezelligheid staat voorop, dus wordt er af en toe onderweg een terrasje gepakt. Maar onderweg ondervindt men regelmatig obstakels b.v door slecht onderhoud van paden en trottoirs.

Maandag om 9 uur is er een herhaling.


 
Als je meer wilt weten over de eikenprocessierups

Website gemaakt in opdracht van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit. Klik HIER


 
Gebruik geen gif tegen de Buxusmot Mezen dood door gif tegen buxusmot

Weer jonge mezen dood omdat ze rupsen van de buxusmot gegeten hebben. De rupsen zijn giftig omdat mensen gif gebruiken tegen de buxusmot. Mezen die juist de buxusmot bestrijden, worden vergiftigd.


 
Kijk ook op

INHETLAAG.NL


 
Fotoalbums

Foto's kunnen ook op Facebook bekeken worden!

Tik HIER


 
Omroep Berg en Dal

LIVE

 


 
Internet hosting